Articol de Victor Vrînceanu - Publicat marti, 11 octombrie 2016 18:56
GSP.ro a contactat mai multe personalități din fotbalul românesc pentru a vorbit despre venirea lui Adrian Mutu în funcția de președinte la Dinamo.
"Mă bucur că uşor - uşor revin foştii mari fotbalişti în conducerile cluburilor, aşa cum este normal. Eu nu regret că n-am ajuns preşedintele la Dinamo. Dacă regretam, acceptam ultima ofertă a lui Negoiţă. Am fost ofertat de Dinamo în fiecare an, dar momentan mai am treabă la Iaşi"
Florin Prunea, preşedinte Poli Iaşi"Mă bucur sincer pentru această mutare. E un început bun pentru Adi. Eu îl cunosc bine, l-am avut la naţionala de juniori. Nu îi va fi uşor la început, dar are stofă, e un băiat deştept"
Ionel Augustin, fostă glorie a lui Dinamo"E o bombă mare de tot asta! Mi-aţi dat o veste foarte bună! Adi e dinamovist sută la sută. Eu cred că Ionuţ Negoiţă a vrut să îl ajute pe Mutu, nu Mutu pe Dinamo. Una peste alta e un nume mare şi e dinamovist, asta contează"
Ion Pârcălab, fostă glorie a lui Dinamo"Ştiu, dragilor, de dimineaţă. Dacă va avea bani pe mână va fi un conducător bun de club, dacă nu va avea bani, nu va fi un conducător bun. E simplu. El este un băiat de familie bună, are prezenţă, ştie să vorbească, are toate calităţile pentru postul de preşedinte. Dacă are rezultate la Dinamo poate ajunge şi la Federaţie într-o zi. Chiar nu ştiu dacă va reuşi, dar îi doresc multă baftă!"
Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF"Cred că poziţia de preşedinte e mai bună pentru Mutu decât cea de antrenor. E prematur să vorbim acum. Trebuie să vedem ce plan va prezenta suporterilor, ce politică de transferuri va avea. Eu unul sunt puţin rezervat în momentul de faţă"
Giani Kiriţă, fost căpitan Dinamo"Era nevoie de un preşedinte la Dinamo. Nu e exclus ca Mutu să aibă valoare ca şef de club aşa cum a avut-o ca fotbalist. Sper ca alegerea lui Ionuţ Negoiţă să fie una bună"
Constantin Anghelache, ex-preşedinte Dinamo