Articol de Cosmin Brujan - Publicat marti, 03 iunie 2008 00:00
Mijlocaşul Alex Păcurar are mari şanse să părăsească gruparea gorjeană în această vară, după ce ruşii de la ŢSKA Moscova au oferit 700.000 de eurp pentru transferul său. Fotalistul a fost monitorizat mai multe luni de clubul rus, iar scouterii au rămas impresionaţi de calităţile jucătorului.
„Sînt ceva oferte dar încă nu m-am decis ce voi face. Este posibil să plec la o altă echipă, dar cel mai probabil peste şase luni, nu acum. Rămîne ca preşedintele să decidă. E o ofertă din Rusia, de la echipa de pe locul şapte, şi ar mai fi şi din ţară cîteva dar nu le iau în calcul, probabil că mai rămîn la Pandurii. Mai am contract doi ani şi ceva cu Pandurii deci nu se pune problema încă să plec de aici. Preşedintele clubului spune că se gîndeşte la binele meu şi că ar fi bine să nu plec acum să am răbdare pentru că vor mai fi oferte pentru mine”, spunea săptămîna trecută Alex Păcurar.
„De Păcurar nu ştiu nimic. La club nu a venit nimic oficial. S-au dat telefoane, s-a vorbit de mulţi jucători, dar am rămas la stadiul de discuţii”, susţine Marin Condescu. Acesta îl va aştepta şi pe Alex Păcurar să vină la Tîrgu Jiu şi să mai discute cu el. Fotbalistul se află în vacanţă în Mallorca, dar în cîteva zile va reveni în ţară, fiind posibil ca în decursul timpului, pînă la reunirea lotului, să mai apară cîteva oferte, sau chiar să fie efectuat transferul. Alex Păcurar a fost transferat la Pandurii în urmă un an şi jumătate de la Dinamo Bucureşti şi mai are contract cu gruparea gorjeană pînă în 2011.
Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali, pentru GSP: „Luni dăm banii. Merge în cantonament”
Dinamo a ajuns în Antalya » Din Turcia, „câinii” anunță categoric: „Locul nostru e în play-off!”