FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

9 cu ghinion » Atacanţii din lotul Rapidului se feresc de numărul 9

Ioniţă e ultimul jucător care a purtat tricoul cu numărul 9.
Ioniţă e ultimul jucător care a purtat tricoul cu numărul 9.

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 21:13

Rapidul are 8 atacanţi în lot şi nici unul nu vrea să poarte fostul număr al marelui Sandu Neagu.

Alb-vişiniii sînt superstiţioşi cînd vine vorba de numărul de pe tricou. Cu toate că Ovidiu Sabău are la dispoziţie 8 vîrfuri, Pancu, Surdu, Figueiredo, Ilijoski, Goga, Ciolacu, Bilaşco şi Ioniţă, nici unul dintre ei nu vrea să joace cu "9" pe spate. De la Ionuţ Mazilu, care a evoluat în Grant în perioada 2006-2008, reuşind să marcheze 18 goluri, nici un alt fotbalist ce a îmbrăcat acest echipament n-a dat randament. Joao Paulo Pinto, Cassio şi Răduţă sînt cei care au evoluat cu numărul 9 şi care n-au reuşit să confirme.

L-a lovit şi pe Ioniţă
În primul său sezon în Giuleşti, la prima echipă, Alex Ioniţă a înscris 10 goluri, dar a evoluat cu numărul 11. Anul trecut, cînd a revenit la Rapid, sub comanda lui Răzvan Lucescu şi îmbrăcînd tricoul cu numărul 9, a prins doar 6 meciuri şi a marcat o dată. În plus, în acest campionat, Ilijoski a preluat tricoul lui Alex, dar văzînd că nu are evoluţii bune l-a schimbat cu 88, iar la primul său meci, cu CFR, a izbutit un gol.

"Eram disperat să scap de numărul 9, e unul ghinionist pentru mine. Am luat numărul 88 pentru că cifra 8, dacă o întorci, reprezintă infinitul!" (Baze Ilijoski, atacant Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Nici Şahtiorul nu vinde
Pentru amicalul de mîine seară, împotriva lui Şahtior Doneţk, programat la ora 18:00, în Giuleşti, alb-vişiniii au vîndut pînă aseară doar aproximativ 1.000 de bilete. Preţurile sînt mici, iar organizatorii sînt siguri că pînă la ora de start se vor fi procurat în jur de 5.000 de tichete: 5 lei - peluză, 10 lei - tribuna 2, 15 lei - tribuna 1 şi 50 lei - tribuna 0.

Inbox
- Vasile Şiman, patronul Sporului, a obţinut acordul naşului George Copos de a evolua pe Giuleşti azi, de la ora 11:00, cînd "gaşca nebună" va întîlni pe Dinamo 2, în liga secundă.
- Teixeira nu înţelege de ce fanii Rapidului sînt supăraţi pe el. "Eu n-am vrut să plec la Steaua, d-asta am şi cerut o sumă de bani atît de mare, pentru a-mi duce la capăt contractul pe care-l am cu Rapid", s-a plîns portughezul colegilor săi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (17)
spivak
spivak  •  08 Septembrie 2012, 17:18

Copii, nu plângeţi după Muce. Unde credeţi că se întoarce peste un an, după ce e dat afară cu şuturi în fund din Arabia? La Rapiiiid!

catzulinho
catzulinho  •  08 Septembrie 2012, 13:08
Postat de badeadorian pe 08 Septembrie 2012, 11:00

Stiu ca aveau multe meciuri CONSECUTIVE fara victorie in grupa dar nu am dorit sa spun o cifra gresita . Prezenta nu trebuie transformata in act de prezenta . Acest fapt nu este ceva care sa impauneze . Decat o prezenta sterila mai bine mai rarut dar mai dragut . :))

Te rog eu spune-le asta si prietenilor mei ca-mi urla de la semi-finala aia ca Steaua s-a calificat de 9 ori consecutiv in grupe iar eu m-am plictisit sa le reamintesc ca episoadele Napoli 3-3 si Boro 4-2 sunt destul de multe :))). Atacanti fara valoare, nu exista numar 9. Sa facem o analiza simpla : Pancu- se stie cine e. Surdu - fara valoare- vezi cate goluri si pase a dat pe unde a fsot. Ilijoski - fara valoare - vezi ce-ai vazut lka Surdu. Bilasco - fara valoare - rezerva la o echipa din CHina care nu conteaza. Ionita - dat afara de o echipa de josul clasamentului din Germania- fara valoare. Goga- jucator la o echipa fara pretentii ca ale rapidului . E atat de fireasca evolutia, na !

badeadorian
badeadorian  •  08 Septembrie 2012, 12:05
Postat de inginerul. pe 08 Septembrie 2012, 11:26

si acum nu pot de nervi cand ma gandesc ca il puteam avea acum pe Grigoras antrenor cu o echipa tanara si promitatoare. Acum il avem pe Sabau care a adancit si mai mult criza inceputa de Razvan... Din pacate Rapid a ajuns o echipa de babaci fitosi platiti cu salarii enorme si cu nici o pofta de perfomanta (cu Cfr au castigat meciul in a doua repriza de frica galeriei). Managementul asta gresit isi va pune pata pentru mult timp asupra echipei. Ne trebuie o schimbare radicala cu riscuri asumate, altfel ne vom balaci in mediocritate mult timp de acum in colo :(

Din pacate sloganul celor de la Vodafone la noi suna invers . Viitorul nu suna bine !!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează