FOTBAL  »  Superliga  »  VIOLAMANIA.RO

A venit Ganea II

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2008 00:00

Problemele de efectiv din linia mediană a echipei l-au determinat pe Uhrin să ceară ajutor de la "satelit" pentru posturile de mijlocaş stînga şi central la jocul-şcoală disputat ieri. Antrenorul lui Poli II, Iosif Rotariu, i-a trimis la prima echipă pe Adrian Zaluschi (19 ani) şi pe Adrian Ganea (21 de ani). Uhrin i-a încercat pe ambii pe mai multe posturi. Zaluschi şi Ganea nu vor rămîne însă în lot, urmînd să revină la echipa a doua.

Incert pentru Buzău
Carlos Milhazes a fost diagnosticat cu pubalgie şi nu s-a antrenat nici ieri cu echipa. Conform estimărilor medicilor, el ar putea reveni la pregătiri abia vineri, prezenţa sa în lot pentru meciul cu Gloria Buzău, fiind pusă sub semnul întrebării. "De cîteva săptămîni simt o durere la picior, am încercat să joc, am crezut că va trece, dar se pare că am nevoie de o pauză, pînă se rezolvă problema. Aştept să văd cum mă voi simţi zilele următoare, sper să fiu apt pentru meciul de dumincă", a spus Milhazes.

Şase puncte pentru bonus
Marian Iancu a anunţat că jucătorii lui Poli nu vor primi bonusuri financiare decît atunci cînd se vor afla pe locul 6 în Liga 1. Totuşi, Iancu e dispus să premieze şi victoria cu Otopeniul, în cazul în care elevii lui Uhrin vor reuşi 6 puncte în partidele cu Buzău şi Rapid. "După cum arată etapa, dacă vor cîştiga la Buzău, au şanse să intre în primele 6 şi lucrurile pot reveni la normal. Pentru victoria cu Otopeni nu iau nimic, au urcat de pe locul 11 pe 7. Dar dacă vor face o figura frumoasă, şase puncte în următoarele două etape, e posibil să mă mai gîndesc. Am fost mărinimos de mai multe ori", a spus Iancu.

Mesaj de la Chivorchian
Directorul executiv al lui Poli, Gheorghe Chivorchian, le-a transmis jucătorilor, după antrenamentul de ieri, aşteptările conducerii. "E importantă victoria cu Otopeni, însă sînt multe lucruri care trebuie perfectate. Echipa nu joacă aşa cum aşteaptă toată lumea şi mai sînt doar trei jocuri pînă la prima partidă din UEFA. Sper să înţeleagă ce le-am spus, pentru că, dacă nu, situaţia lor nu va fi prea bună. Dar sînt jucători receptivi, inteligenţi, care pot trece peste aceste momente şi să-şi corijeze deficienţele", a spus Chivo.

Încă o amînare
Conflictul dintre Poli şi Ganea a cunoscut un nou episod marţi după amiaza, la comisiile FRF. Avocaţii clubului au prezentat declaraţia unui ziarist agresat de atacant în vară, la un meci amical din Ungaria, declaraţie întărită de ofiţerul de presă al clubului şi de secundul Adrian Stoicov. "Cazul s-a amînat iar o săptămînă. Au adus probe fără legătură cu conflictul meu cu clubul sau cu instanţele sportive în care ne judecăm. Poate ajungem şi în civil, dar momentan ne judecăm după regulile FRF. Nu mi-e frică de acuzele lor, nu au nici o şansă", a declarat Ionel Ganea. (Adrian Bucur)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează