FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, LIVE VIDEO PE GSP.RO, DUMINICĂ 20.30

A venit ziua Z!

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

S-au războit o iarnă întreagă în declaraţii. Au transferat peste 20 de jucători în ultimele 6 luni. Acum e momentul adevărului pentru Steaua şi CFR

Steaua suferă, CFR exultă. Starea de spirit a celor două echipe a fost evidentă şi în timpul conferinţelor de presă. Apariţia jucătorilor Stelei în faţa ziariştilor a fost sobră. Fără glume, fără zîmbete. Clujenii, în schimb, au fost savuroşi ieri la întîlnirea cu presa. Trică şi Fabbiani s-au ţinut numai de glume, Mureşan de ironii, iar Andone a fost numai un zîmbet.

"Andrenalină maximă"
Tonul declaraţiilor anunţă însă o bătălie pe viaţă şi pe moarte mîine seară. "Avem treabă în Ghencea, venim să cîştigăm şi să menţinem ritmul", a anunţat Fabbiani la Ştirile Sportive ale Antenei 1, neuitîndu-l nici pe Pepe: "Nu sînt boxer de K1, sînt fotbalist, deci nu o să-i rup picioarele, n-am zis niciodată aşa ceva, dar de iertat nu l-am iertat. Nu mi-e frică de provocări". Mureşan a spus că atmosfera va fi un atu şi pentru CFR. "Eu sînt doctor şi ştiu ce spun, ostilitatea din Ghencea ne va stimula adrenalina la maximum".

"Condamnaţi să învingem"
Steaua e la 11 puncte în spatele liderului, însă nu lasă capul jos. "Nu ne mulţumim cu locul 2, rămînem în lupta pentru titlu", a spus Argăseală. "Scaunul lui Lăcătuş nu este în pericol. Va rămîne antrenor cel puţin pînă la finalul campionatului", a adăugat şeful Stelei. Pleşan nu uită că şi-a rupt piciorul în meciul tur. "Semedo nu m-a sunat să-şi ceară scuze, a făcut-o doar domnul Andone, cu care am lucrat la Dinamo şi despre care cred că e unul dintre cei mai buni antrenori din România", a declarat Pleşan la Kanal D.

Tonul optimist al Stelei a fost susţinut şi de Lăcătuş, care nu s-a ferit să trimită săgeţi către CFR: "În acest meci n-avem voie să facem paşi greşiţi. Sînt optimist, pînă la urmă CFR a făcut diferenţa în meciurile cu echipele mici. În cele cu granzii n-a făcut nimic, cu excepţia victoriei din Giuleşti".


"Ce am pregătit pentru duminică seara? Încă un dans Quartetto, pe care îl voi face alături de Culio. Îl ştiţi, l-am făcut după fiecare gol"
Fabbiani

"Mă tem de Steaua, recunosc, însă măcar sînt liniştit că nu se va mai întîmpla ce s-a întîmplat după meciul din returul campionatului trecut, cînd am scos din lot 4 jucători"
Iuliu Mureşan

"Atmosfera de pe Ghencea e fabuloasă, eu ştiu, că am jucat acolo. Steaua va juca în 12, asta e clar"
Eugen Trică

"Dacă vom învinge, şansele noastre la titlu vor fi aceleaşi ca înaintea partidei cu Poli Iaşi. Deci, cei de la CFR să nu creadă că pot să doarmă liniştiţi"
Mihăiţă Pleşan

"Rivalii noştri să nu se mai umfle în pene, că Ghencea se va umple pentru ei. Steaua e cea mai iubită şi mai titrată echipă din România şi aşa va fi şi de aici înainte"
Valeriu Argăseală

"Meciul cu CFR are o presiune fantastică şi am simţit asta din prima zi în care am ajuns în Ghencea"
Pepe Moreno

19,3
milioane de euro este suma pe care Steaua şi CFR au cheltuit-o împreună în ultimele 6 luni pe achiziţiile de jucători: Steaua a dat 12,1 milioane, iar CFR 7,2 milioane de euro

"Păstraţi-l pe Lăcătuş"
Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, spune că roş-albaştrii ar trebui să-l păstreze pe Marius Lăcătuş chiar dacă acesta pierde duminică. "A fost un jucător grandios şi nici nu aveai cum să nu ţii cu Steaua cînd evolua Lăcătuş aici. Eram şi eu stelist. Nu ar trebui să-l dea afară dacă pierde duminică. Ce paradox, cotizam la Dinamo, am ţinut cu Steaua, iar acum sînt CFR-ist pînă în măduva oaselor", a spus Mureşan pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Duelul "cocoşilor"
Unul dintre cele mai aşteptate dueluri din derby-ul de duminică seară este cel al atacanţilor Pepe Moreno (27 de ani) şi Cristian Fabbiani (24 de ani), care s-au contrat de curînd în declaraţii. "Fabbiani dacă ar slăbi ar da mai multe goluri", a spus Pepe Moreno, taxat imediat de argentinianul lui CFR: "Pepe e un beţiv". Gazeta vă dezvăluie cifrele celor doi în primele partide ale returului Poli Iaşi - Steaua (2-1) şi CFR Cluj - "U" Craiova (4-1).

Ce au făcut în prima etapă
Pepe vs Fabbiani
90 minute jucate 90
0 goluri marcate 1
1 şuturi pe poartă 2
29 baloane jucate 37
3 adversari scoşi din joc 3
200.000 euro (împrumut) Preţ de transfer 2,2 milioane de euro

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (138)
 •  02 Martie 2008, 07:53

BAI Trica esti LACHE BULACHE

 •  02 Martie 2008, 07:51

cacamas in BUDA PESTA VOASTRA

 •  01 Martie 2008, 22:32

NU MAI PIERDE VREMEA NAVIGAND AIUREA, CASTIGA BANI ADEVARATI PE NET. Intra pe w w w . b u x . t o, (fata spatiu) inregistreaza-te, scrie la referral (if any) centcucent pentru a beneficia de bonusul de inscriere si castiga 0.01 centi la fiecare click al tau sau al persoanei recomandate de tine. Informatii la [email protected] sau accesati paginile http://centcucent.8k.ro, http://centcucent.agentimobiliar.com.

Vezi toate comentariile (138)
Comentează