FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BOTOŞANI, AZI, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Achiziţie în plin sezon » Laurenţiu Reghecampf şi-a îmbogăţit lotul la antrenamente cu un jucător pe care l-a cerut mereu cu insistenţă

Articol de - Publicat luni, 31 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 21:22

Lucian Filip s-a refăcut complet după fractura de tibie şi peroneu, se pregăteşte normal alături de colegi şi ar putea fi oprit în lotul de 18 la meciul de diseară cu Botoşani


Cu două luni înainte de finalul campionatului, Reghecampf îşi întăreşte lotul. Chiar dacă nu se mai pot face transferuri, antrenorul din Ghencea a primit sub comandă, la antrenamente, un fotbalist despre care a spus mereu că e unul de top, care o poate ajuta pe Steaua să-şi atingă obiectivele.

Lucian Filip a fost refăcut complet de staff-ul medical, de 10 zile participă la toate şedinţele de pregătire, iar din această etapă are acelaşi statut ca şi al coechipierilor: e la sută la sută din capacitate pentru a juca un meci oficial. Tocmai pentru că starea lui fizică şi psihică e foarte bună, e posibil ca Reghe să-l oprească în lotul de 18 pentru confruntarea cu FC Botoşani, mai ales că e un joc pe teren propriu, în compania unei nou-promovate, astfel că ar putea exista premisele de a-l introduce în finalul meciului.

Mijlocaşul a stat departe de gazon după ce în toamna lui 2013 a suferit o accidentare extrem de gravă. În timpul unui antrenament, Lucian a suportat o intrare tare a lui Mihai Costea, cel care i-a provocat o fractură de tibie şi peroneu! A fost operat în România, de Ionuţ Codorean, iar recuperarea a fost realizată de kinetoterapeutul "militarilor", Ovidiu Kurti.


152 de zile au trecut de cînd Filip a suferit accidentarea în urma căreia a suportat o intervenţie chirurgicală complicată

Decisiv în două partide-cheie
Filip a fost providenţial pentru Steaua în două partide importante, una chiar vitală, din actualul sezon. Mai întîi, a evitat o înfrîngere în campionat la Mediaş, în tur, cînd a marcat ambele goluri după ce gazdele conduceau cu 2-0. După cîteva zile, a fost titular în returul cu Legia Varşovia din play-off-ul Champions League şi a avut o prestaţie formidabilă, pasînd decisiv la golul lui Piovaccari.

"Lippi", invitatul lui Ioaniţoaia
Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, este invitatul din această seară al lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna Zero de la Radio Europa FM. Proaspăt întors din Kuweit, unde a antrenat formaţia Al Salmiya, cel alintat "Lippi" va răspunde întrebărilor ascultătorilor, care pot suna, de la ora 21:00, la numărul de telefon 0372.069.599. Totul despre planurile tehnicianului de 59 de ani, într-o emisiune de 50 de minute, doar la Europa FM.

"Eventul? Un vis împlinit"
Fernando Varela se simte excelent la Steaua şi abia aşteaptă momentul cînd va obţine primul trofeu din carieră: "Încă nu am cîştigat nimic, trebuie să jucăm la fel de bine în toate meciurile pînă la finalul campionatului, să ajungem în finala Cupei şi să cîştigăm trofeul! Pentru mine ar însemna enorm să fac eventul cu Steaua, mi-aş îndeplini un vis".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (9)
mvradulescu
mvradulescu  •  31 Martie 2014, 10:55

D-le Crăiţoiu, după socoteala dumneavoastră, Steaua comite o ilegalitate: "și-a îmbogățit lotul" cu un jucător al său, care a fost accidentat jumătate de an . Dacă sunteți "pafarist", rugați un coleg din redacție să vă ajute ca să nu vă faceții de râs ! Dacă vă este ruşine, ar mai fi și altă soluție: să vă căutați un loc de muncă unde vă puteți descurca singur ... Se spune că REBU ar face angajări iar asta e o firmă la care nu e obligatoriu să știi să scrii !

gazistu
gazistu  •  31 Martie 2014, 10:35

ce titluri is astea ma GESEPE? CUM PIZ**A masii e achizitie cand el e jucatorul stelei, doar ca sia reluat antrenamentele cu echipa pai ce achizitie e asta?

speedy73
speedy73  •  31 Martie 2014, 10:32
Postat de vladutz13 pe 31 Martie 2014, 10:18

O veste buna, avem nevoie de inchizatori pentru meciurile din cupele europene.... acolo nu prea poti sa te bazezi doar pe Pintilii si sa speri ca Sinmartean poate sa faca si faza defensiva. Asta e situatia, o sa dam peste adversari mult mai tari.

pentru meciurile din cupele europene, unde vom intalni adversari mai tari, ne trebuie mai multe. atacant, fundas stanga, portar...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează