FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acum Răzvan e "cel mai tare antrenor", în iarnă îl desfiinţau!

"Vamă", Răzvan şi Copos pozează acum într-o echipă indestructibilă

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 23:36

Apropiaţii lui "Vamă" şi Copos susţin că aceştia obişnuiau să îl ironizeze pe Răzvan Lucescu în sezonul trecut ori de cîte ori prindeau ocazia la ieşirile la restaurant.

Cînd Răzvan Lucescu a zis "Da!" Rapidului, şefii din Giuleşti s-au întrecut în declaraţii de dragoste la adresa fostului selecţioner. Optica lor vizavi de antrenor în sezonul trecut era însă cu totul alta, susţin mai multe surse ale Gazetei.

"Nu-l iert eu p-ăsta!"

Persoane apropiate lui George Copos şi Dinu Gheorghe au povestit cum obişnuiau aceştia să vorbească despre Răzvan în culise pe vremea cînd era la "naţională". Conducătorii nu se fereau să-l desfiinţeze pe Lucescu jr. cînd luau masa alături de mai mulţi prieteni. "În urmă cu cîteva luni, «Vamă» se încrunta de fiecare dată cînd unul din cei prezenţi pomenea de Răzvan. Spunea de fiecare dată: «Să nu mai aud de Răzvan că-mi vine rău! Nu-l iert eu p-ăsta niciodată, nici gînd să mai lucrăm împreună! Nu pot uita ce mi-a făcut el din cauză că era prieten cu MM Stoica»", au povestit martori oculari. "Copos era şi el pe-atunci în asentimentul lui Dinu Gheorghe: «Dinule, să nu te prind că-mi mai aduci foşti portari la echipă! Păi, ăla e antrenor?!»".

MM i-a îmbîrligat

Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu au avut motiv de ceartă în decembrie 2009, la cîteva luni după ce antrenorul fusese lăsat să plece de la Braşov pentru a semna cu "naţionala". Lucescu jr. a fost rugat atunci de bunul lui prieten Mihai Stoica să vină să antreneze în paralel şi Urziceniul. "Vamă", la cuţite cu MM, s-a enervat cînd a auzit de ofertă şi a pus mîna pe telefon: "Răzvane, de-astea îmi faci? Eu te-am lăsat să pleci la «naţională», nu la Urziceni! Dacă te duci la ăia, nu mai avem ce discuta!". Ulterior, MM avea să declare: "Mărturisesc că i-am făcut propunerea mai mult în joacă, ştiam că nu va accepta pentru că altfel s-ar fi iscat un scandal continuu".

"Răzvan e un alt om, experienţa de la echipa naţională l-a întărit. Ni l-am dorit foarte mult la Rapid" (George Copos, la prezentarea oficială a lui Lucescu jr.)

"Vamă", pe datorie

Dinu Gheorghe i-a rămas dator lui Răzvan Lucescu. Deşi l-a asigurat pe antrenor că se va ocupa personal ca Rui Duarte să ajungă în primul cantonament în Austria şi că va avea la plecarea în Estonia fundaşul central dorit, conducătorul nu a reuşit să-şi onoreze promisiunile. După ce în stagiul austriac l-a folosit la antrenamente ca fundaş dreapta pe puştiul Martin, de meserie atacant, Lucescu jr. a fost nevoit să ia în cel de-al doilea cantonament o "dublură" pentru flancul drept al defensivei tot de la Rapid II: Adrian Grigore.

Analist la Dolce

Începînd din acest sezon, Răzvan Lucescu va analiza în direct la TV meciurile din Liga Campionilor, dar şi partidele din campionatul Ucrainei, acolo unde Mircea Lucescu antrenează Şahtiorul. Antrenorul Rapidului a semnat în aceste zile o colaborare cu postul de televiziune DolceSport. (Andrei Crăiţoiu)

Inbox:
»» Rapidiştii vor susţine azi primul amical în Estonia. Adversar va fi Wisla Cracovia, campioana Poloniei, partida programată de la 16:30 putînd fi urmărită în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.
»» Dan Alexa: "Va fi şi Dinamo în lupta la titlu, dar cel mai mult mă tem de Steaua, Vaslui şi Oţelul".
»» Ştefan Grigorie: "Scandaluri la Rapid au fost şi vor mai fi. N-ai cum să le opreşti. Noi trebuie să trecem peste ele şi să ne îndeplinim obiectivele indiferent de condiţii".
»» Ovidiu Burcă a ratat ultimul antrenament înaintea plecării în Estonia. Fundaşul central a lipsit de la şedinţa de pregătire de ieri, de la Buftea, pentru a efectua testele medicale. Surdu şi Teixeira au absentat şi ei din cauza problemelor medicale.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (33)
iisus
iisus  •  07 Iulie 2011, 14:30

deja baga "strambe"

talpaiadului
talpaiadului  •  06 Iulie 2011, 18:03

Razvan Lucescu este un antrenor bun pentru o echipa de club, el nu este antrenor de nationala. Rapidul se poate bate la campionat daca jucatorii vor fi platiti la timp si Copos nu va strica atmosfera de la echipa, ceea ce probabil ca nu se va intampla. In EL Rapidul nu va face nimic, sfertul ala de finala a fost o pura intamplare. Sanatate la toata lumea!

boboo517
boboo517  •  06 Iulie 2011, 13:42

asta e iarasi porcarii realizat dde voi ,ca sa faceti scandal :)):)))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează