FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR

Ionuț Cojocaru, noua invenție a „Regelui” » Supergol cu CFR!

Ionuț Cojocaru celebrează supergolul reușit contra CFR-ului / Foto: captură Prima Sport
Ionuț Cojocaru celebrează supergolul reușit contra CFR-ului / Foto: captură Prima Sport

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 21:23 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 23:20

Împrumutat Petrolului în debutul sezonului și retrimis la Constanța după numai 2 luni, Ionuț Cojocaru a „explodat” sub comanda lui Gică Hagi. Contra lui CFR Cluj a marcat golul doi cu o superexecuție (41), apoi a făcut „dubla”, pe contraatac (76).

Ionuț Cojocaru, 20 de ani, s-a numărat vineri seară printre cei mai buni jucători ai Farului în duelul cu CFR Cluj. Mai mult, în minutul 41, el a dublat avantajul constănțenilor cu o execuție de senzație.

Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”
FCSB
Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

A preluat balonul undeva la 40 de metri de poarta ardelenilor și s-a lansat într-o cursă fantastică. A trecut în dribling de doi adversari iar apoi a înscris cu un șut în vinclul din dreapta portarului Sava, de la 17 metri, poziție centrală. Și n-a fost singura reușită. În minutul 76 a punctat pentru 4-1, pe contraatac.

Ionuț Cojocaru are 4 goluri și 2 assisturi în 9 meciuri

Pentru atacantul în vârstă de 20 de ani este abia a 9-a apariție în Superliga, în acest sezon. Și deja a bifat 4 goluri și 2 pase decisive! Primele, tot în play-off, au fost tot o „dublă”, reușită în duelul cu Universitatea Craiova de pe „Ion Oblemenco”, câștigat de Farul cu 2-1.

Interesant este faptul că, în vară, Gică Hagi îl împrumutase pe Cojocaru celor de la Petrolul, pentru întreaga stagiune 2023 - 2024.

Petrolul l-a trimis înapoi, după doar două luni!

Crescut în academia Farului, Ionuț nu a apucat să evolueze pentru „lupii galbeni” într-un meci oficial. A fost rezervă neutilizată în primele două etape, apoi n-a mai prins lotul. Iar după numai două luni, ploieștenii au decis să-l returneze „Regelui”.

A trebuit să aștepte 16 etape, în sezonul regulat, până ce Hagi i-a acordat primele minute, 11 la număr, pe finalul unui meci cu FCSB (1-1), disputat pe Arena Națională. După alte trei apariții scurte, Cojocaru a „explodat” în play-off: 5 partide, 4 goluri, două assisturi.

Costin Curelea: „Ionuț Cojocaru e imprevizibil, creează situații”

Pe transfermarkt.de, el are o cotă de 100.000 de euro, dar specialiștii îi prevăd un viitor strălucit. „Cojocaru e imprevizibil, aduce mereu ocazii, creează situații.

I-am dat libertate când a intrat. El poate juca și decar și vârf împins”, l-a lăudat Costin Curelea, selecționerul reprezentativei U20 a României, după meciul din Elite League cu Polonia (1-1), de la Târgoviște.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. FCSB - Rapid » Elias Charalambous prefațează derby-ul cu Rapid: ”Sunt sigur că fanii vor face cea mai bună atmosferă care s-a văzut în ultimii ani în România” + Situația accidentaților și laude pentru jucătorii săi

Mai puteți citi:

Mihai Pintilii își vede elevul direct titular la Euro 2024: „Fără să fiu subiectiv!”

Dezastru complet! Au pierdut 18 puncte și nu se mai pot salva de la retrogradare

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  20 Aprilie 2024, 03:23

Felicitari Petrolului ca nu l-au mai vrut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează