FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-3 (5-4 D.PEN)

Adrian Mititelu, entuziast după calificarea lui FCU Craiova în dauna lui FC Voluntari: „Nu îmi amintesc să fi trăit o astfel de seară” + Vrea derby cu CSU în finală

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 08:18 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 09:00

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a analizat victoria dramatică obținută de olteni vineri seară, în fața lui FC Voluntari, după loviturile de departajare, succes care le-a asigurat acestora calificarea în finala barajului de Conference League. 

Finanțatorul grupării din Bănie a spus că nu a trăit în viața lui o astfel de seară, menționând că și-ar dori ca în meciul decisiv pentru Europa să o întâlnească pe rivala locală, CS Universitatea Craiova. 

Garita despre transferul la FCSB: „Îmi urezi bun venit, dar n-am semnat” » Mare fan Becali: „E nebun, dar îți zice în față dacă ai jucat ca un rahat!”
FC ARGEȘ
Garita despre transferul la FCSB: „Îmi urezi bun venit, dar n-am semnat” » Mare fan Becali: „E nebun, dar îți zice în față dacă ai jucat ca un rahat!”

Adrian Mititelu, reacție după FCU Craiova - FC Voluntari: „Eram convins că la penalty-uri o să pierdem”

„Nu îmi amintesc să fi trăit o astfel de seară. Sincer, ieri (n.r. - joi) eram convins că la penalty-uri o să pierdem, pentru că numai noi putem avea un astfel de ghinion. Tot timpul, în istoria meciurilor decisive, de când eu administrez echipa asta, am avut ghinion. Niciodată nu am avut șansă. În seara asta (n.r. - vineri) am avut totuși șansa să câștigăm pe final. 

E o victorie meritată. Am spus-o și o repet: Voluntari este o echipă foarte, foarte bună, iar cu echipele mari, și consider că echipa noastră este una mare, joacă foarte bine. La Craiova, pe acest stadion, joacă foarte bine. Ei au avut meciuri foarte bune și cu CSU. 

Ei au un antrenor foarte bun și jucători de calitate. Dacă îmbraci jucătorii de la Voluntari în echipamentul de la FCSB sau CFR s-ar bate la titlu fără probleme. Tot timpul mi-a fost frică de ea. 

Chiar dacă am bătut-o la penalty-uri, rămâne o nucă tare. Bine că am trecut de ei și vă spun că meciul viitor nu va fi atât de greu ca ăsta”, a declarat Adrian Mititelu, într-un videoclip postat pe pagina de Facebook a clubului oltean. 

Adrian Mititelu, după calificarea lui FCU Craiova în finala barajului de Conference League: „Îmi doresc să jucăm cu CSU!”

După aceea, Adrian Mititelu a vorbit despre finala barajului pentru ultimul loc de cupe europene, unde FCU Craiova o va înfrunta fie pe rivala locală, CSU Craiova, fie pe CFR Cluj. 

„Meciul viitor nu va fi atât de complex ca acesta. Sunt convins că, din cele două meciuri, ăsta a fost cel mai greu. Astăzi am obținut o mențiune, așa mai chinuită pe final, și cu puțină șansă. Sper ca acum să obținem și premiul. 

De obicei, o echipă care întoarce de la 0-3 câștigă la penalty-uri. Uitați-vă la Liverpool cu AC Milan (n.r. -finala Champions League din 2005). Cei mai buni executanți ai noștri: Chițu, Bauza, Achim, Bahassa, nu mai erau pe teren. E prima dată de când am echipa când câștig la penalty-uri. 

Îmi doresc să jucăm cu CSU în finală. E o echipă care joacă fotbal și e bine pentru noi, pentru fotbalul craiovean. Chiar o să le țin pumnii duminică. 

Sper ca ei să îi bată pe cei de la Sepsi și cei de la CFR să facă un egal, pentru că nu am chef de o deplasare la Cluj. Nu știu dacă mai găsim avion să mai facem deplasarea. 

De aceea mi-aș dori să jucăm cu CSU. Eu sunt convins că o să învingem noi”, a mai precizat Adrian Mititelu. 

Citește și: 

Afacere pentru arabi! » CFR Cluj a pierdut un atacant pe care Petrescu îl regretă pentru că nu a achitat o sumă infimă

A vorbit personal cu Gică Hagi și a aruncat „bomba”: „Vinde 4 jucători în vară!” » Ce vedete pot pleca de la Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
hilaret
hilaret  •  27 Mai 2023, 20:37

Este absolut hilar să vezi *** mititelieni vorbind despre gloriile Universității Craiova când ei săracii se raportează la frații Costea și Chițu :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  27 Mai 2023, 17:55
Postat de george.br pe 27 Mai 2023, 17:40

Ala a fost oaia neagra a echipei, mogosene! Marul stricat din vestiar! Trasaturile lui de caracter au fost si sunt inca probate fara echivoc in atatea si atatea ocazii, plus ca sunt oameni care l-au cunoscut personal si care confirma ceea ce spun. Dar tie-ti place mult sa bati campii, asa cum te-ai consacrat pe-aici. Clovnule!

Tu esti clovnul de serviciu gigele daca insulti o legenda a Craiovei si sustii un puscarias. Ai gasit decizia aia judecătorească care arata ca fc who nu e clona? Poate sa fie si de la TAS daca nu iti place cand pierzi "acasa" :)) pana si fleşscoru cu care te mandreai spune ca suneti o clona :))

george.br
george.br  •  27 Mai 2023, 17:40
Postat de eterrna.terrra.nova pe 27 Mai 2023, 16:23

Dovedesti zilnic ca nu ai fost fan Universitatea vreodata ci doar atarnator efmist. Cartu a fost un mare jucator al Craiovei iar mititelu doar un puscarias.

Ala a fost oaia neagra a echipei, mogosene! Marul stricat din vestiar! Trasaturile lui de caracter au fost si sunt inca probate fara echivoc in atatea si atatea ocazii, plus ca sunt oameni care l-au cunoscut personal si care confirma ceea ce spun. Dar tie-ti place mult sa bati campii, asa cum te-ai consacrat pe-aici. Clovnule!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează