FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu Jr., lovitură de la Tribunalul Pitești » Cererea i-a fost respinsă

Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mititelu Jr.

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 15:27 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 16:04

Interdicția lui Adrian Mititelu Jr. de a mai intra pe stadioane rămâne validă, după ce contestația acestuia a fost respinsă de Tribunalul Pitești. 

În noiembrie, la finalul meciului dintre Rapid și FCU Craiova, scor 0-0, jucat la Mioveni, o sticlă de apă a zburat dinspre zona oficialilor de la Tribuna I a „Orășenescului” din Mioveni, către jucătorii Rapidului.

În urma incidentului, Adrian Mititelu jr., patronul FCU Craiova, a fost sancționat de jandarmi cu interzicerea accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an. Acesta a ispășit deja 7 luni de pedeapsă.

Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo
ÎNOT
Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo

Interdicția lui Adrian Mititelu Jr. pe stadioane rămâne validă

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Mititelu Gigi Adrian în contradictoriu cu intimatul JANDARMERIA ROMÂNĂ - Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova împotriva procesului verbal seria JO 1369028 din 01.11.2021 ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare la Tribunalul Argeş; apelul se depune la Judecătoria Piteşt”, se arată în comunicatul emis de portalul Judecătoriei Pitești.

Mititelu Jr. a recunoscut că s-a aruncat cu o sticlă pe teren

Inițial s-a crezut că sticlele cu apă au fost aruncate de așa-ziși oficiali ai Craiovei. Pe transmisiunea TV s-a văzut că Mititelu jr. a coborât în tribune, pentru a interveni în ajutorul celor reperați de stewarzi și a calma spiritele. „N-am dat, domne-n, în voi, n-am dat în voi", se aude Mititelu jr. pe filmare. 

La finalul partidei, patronul FCU Craiova și-a asumat incidentul: „S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu s-a pus problema să creăm un conflict".

Citește și:

FCSB a anunțat oficial primul transfer al verii: „Va fi multă presiune pe mine”

Boloni ar fi adus în Comisia Tehnică de la FRF mulți dușmani ai lui Burleanu, dar și un străin!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
DON_JOSE
DON_JOSE  •  21 Iunie 2022, 16:53

Asta e adevarata "Justice for Craiova". Adica, huliganii nu au ce cauta pe stadioane, iar locul infractorului este la inchisoare.

oncica07
oncica07  •  21 Iunie 2022, 16:16

Sa invete odata si *** astia cum sa te porti in societate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează