FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Adrian Mititelu Jr. explică de ce a ajuns în spital: „Câteva minute mai târziu și nu mai aveau ce face. Am stat 10 ore în comă”

Adrian Mititelu Jr. +24   FOTO
Adrian Mititelu Jr.

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 08:36 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 08:36

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) a oferit prima reacție după ce a fost internat sâmbătă la Spitalul de Urgență Floreasca, din București. Fiul lui Mititelu Senior a explicat momentele delicate prin care a trecut.

Tatăl acestuia a explicat faptul că de vină ar fi fost o supradoză de pastile antidepresive, lucru confirmat de Mititelu Jr. Luni seara, la aproape 2 zile de la internare, fostul șef de la FCU Craiova a oferit o reacție emoționantă.

Adrian Mititelu Jr. a fost la un pas de moarte: „Am luat mai multe, nu mai știu ce...dar au fost amestecate”

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Mititelu Jr., pentru Fanatik.

Conflict deschis în familia Mititelu

Ultimele săptămâni nu au fost deloc liniștite în familia Mititelu. Pe 3 aprilie 2024, după eliminarea suferită în sferturile Cupei României, în fața lui FC Voluntari, Adiță își critica public tatăl. O ieșire dură și fără precedent.

Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă... Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă ca această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă! Trebuie să spunem adevărul. Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit! Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari... Ăsta e adevărul, vă spun eu.
- Adrian Mititelu Jr.

VIDEO. Mititelu senior, replică dură pentru fiul lui

Replica finanțatorului lui FCU Craiova a avut o magnitudine asemănătoare: „Adiță e un copil teribilist care contestă anumiți jucători care joacă. El are alte opinii. Să plecăm cu toții? El oricum a plecat mai de mult, vine pe aici o dată la 7-8 săptămâni. Să facă și el 5% din cât am făcut eu în viață, apoi să vorbească. E ușor să stai pe la București și să-ți dai cu părerea. Am făcut-o din ambiție și orgoliu, dar dacă vezi că ești subminat de unii care se trezesc la 12 ce să faci?”.

Citește și alte știri:

Primul fotbalist care obține această distincție » Marii câștigători de la Gala Premiilor Laureus + cine a furat toate privirile pe covorul roșu
PREMIILE LAUREUS
Primul fotbalist care obține această distincție » Marii câștigători de la Gala Premiilor Laureus + cine a furat toate privirile pe covorul roșu
Surpriză la Rapid, Bergodi a avut dreptate până la urmă! » Șucu a deschis negocierile cu jucătorul: „Este spectaculos, de creație”
Rapid
Surpriză la Rapid, Bergodi a avut dreptate până la urmă! » Șucu a deschis negocierile cu jucătorul: „Este spectaculos, de creație”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (33)
krunker12
krunker12  •  24 Aprilie 2024, 11:28

Io am întrat sa citesc comentariile și n-am regretat!!!

Activistul
Activistul  •  24 Aprilie 2024, 02:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn_18
Catalynn_18  •  23 Aprilie 2024, 17:00
Postat de kuba pe 23 Aprilie 2024, 14:53

Nu as fi singurul care ti-ar spune ca esti prosT. Si nici ultimul! Ramai acelasi faTaalu 40+ de care rad toti oe aici! Singurul care doarme de Revelion pe aici! Cat despre viata, nea Caschetta, da un refresh si pariez ca ai sa fugi in munti.

Cum să fii singurul, mă …. studentule!? (deși nu ai intenționat, aia cu “studenții” mititei a fost clar cea mai bună glumă pe care ai făcut-o aici, și una dintre cele mai comice pe care le-am auzit vreodată!) :-)))) E țara plină de indivizi cu intelect fcsbist, categorie unde te încadrezi perfect. Plină!!! Toți ăștia ca tine sunt deștepți în cap, atât de deștepți încât IQul mediu în Ro e 87, mai mic chiar și decât al bulgarilor! Oricâte umilințe îți administrează Terra.Nova la foc automat, e nimic pe lângă ce ți-au făcut Mititeii! Te-au tocat ăștia 2 mărunt, efectiv! Nu știu, sincer, cum te mai poti uita în oglindă! De fapt știu: ai caracter “fcsbist”! :-)))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează