FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA 0-2

VIDEO Adrian Mititelu Jr, dezlănțuit după victoria din derby-ul Craiovei » Ce semn le-a făcut rivalilor după ce a intrat pe teren

Adrian Mitittelu Junior
Adrian Mitittelu Junior

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2022 22:15 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 23:14

Adrian Mititelu Jr (25 de ani), fiul lui finanțatorului celor de la FCU Craiova 1948, a sărbătorit pe gazon victoria obținută de trupa lui Nicolo Napoli în fața marii rivale CS Universitatea Craiova, scor 2-0, în runda cu numărul 19 din Superliga. 

Rădoi, declarații confuze după eșecul cu rivala FCU Craiova: „Neinspirați, lenți! Puteam da gol doar din penalty, dar rezultatul e nemeritat”
CSU Craiova - FCU Craiova 0-2
Rădoi, declarații confuze după eșecul cu rivala FCU Craiova: „Neinspirați, lenți! Puteam da gol doar din penalty, dar rezultatul e nemeritat”

Adrian Mitititelu Junior s-a dezlănțuit pe Stadionul „Ion Oblemenco”. S-a bucurat ca un ultras la lojă la ambele goluri, pentru ca la finalul meciului să coboare pe teren, pentru a-și felicita jucătorii și staff-ul. 

VIDEO. CSU Craiova - FCU Craiova 0-2 / Adrian Mititelu Jr a sărbătorit pe teren victoria echipei sale

A bătut palma cu toți, apoi și-a îndreptat atenția spre galeria rivalilor pe care i-a ironizat. Le-a făcut cu mâna secunde bune, semn că i-a trimis acasă cu victoria din această seară. A imortalizat momentul într-un clip postat pe contul său de Instagram.

Citește și:

Seară de coșmar! A greșit la ambele goluri din derby-ul Craiovei, a luat „roșu” intenționat și apoi s-a dat de gol: „Da, ăsta a fost obiectivul!”

Nicolo Napoli îl contrazice pe Rădoi: „Merităm acest rezultat!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
radufl
radufl  •  04 Decembrie 2022, 17:21

Și ăsta ca Șoșoaca, își filmează cu telefonul mânuțele pufoase și pantofii cu trei numere mai mari. Păzea, astăzi se epuizează stocurile de șampanie din cluburile de manele dar și overdraft-ul famigliei.

kuba13
kuba13  •  04 Decembrie 2022, 13:21

Pana și Junior rade de argații Custodelui :)))

george.br
george.br  •  04 Decembrie 2022, 09:37
Postat de legio.sud pe 04 Decembrie 2022, 00:14

Un cocalar tot cocalar , rămâne …

Mai pune cateva virgule mogosene, sa fie! Afurisita scoala asta....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează