FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adus degeaba » Cosmin Vîtcă a ajuns a treia variantă de portar la Rapid

Vîtcă a fost rezervă la Steaua şi la Gaz Metan în ultimii 5 ani
Vîtcă a fost rezervă la Steaua şi la Gaz Metan în ultimii 5 ani

Articol de , - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 februarie 2012 20:00

Transferat în această iarnă pentru a fi înlocuitorul lui Coman la nevoie, Vîtcă nu l-a mulţumit pe Lucescu jr. şi este a treia opţiune în acest moment.

Răzvan Lucescu a vrut în această iarnă la echipă un portar care trebuia să îndeplinească două condiţii: dispus să fie rezervă, dar suficient de bun pentru a-l înlocui pe Dani Coman în cazul unei absenţe din poartă a numărului 1 giuleştean. Cosmin Vîtcă a corespuns iniţial cerinţelor, dar Răzvan şi-a pierdut încrederea în noul goalkeeper după prestaţiile de la antrenamente şi gafa incredibilă din amicalul cu FC Atirau: a degajat într-un adversar şi mingea s-a dus în poartă!

Profitînd de transferul lui Straton la Vaslui, Virgil Drăghia a avut mai multe şanse de a apăra în cele două stagii de pregătire şi nu l-a dezamăgit pe Lucescu. În acest moment, dacă mîine ar fi meci oficial şi Dani Coman ar fi indisponibil, tînărul Drăghia ar fi prima opţiune a tehnicianului pentru a apăra buturile alb-vişiniilor.

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Apostol îşi cere banii

Neplătit de trei luni, Iulian Apostol, care oricum nu mai intră în vederile lui Răzvan Lucescu, şi-a depus memoriu la LPF pentru a-şi primi restanţele financiare. "Mucles" solicită aproximativ 40.000 de euro, suma reprezentînd creanţele salariale, dar şi primele de joc. Totuşi, mijlocaşul de 31 de ani nu a cerut şi să fie declarat liber de contract! "Domnul Copos să nu creadă că voi pleca fără a-mi primi ceea ce mi se cuvine. E milionar în euro şi banii pe care are să mi-i dea nu reprezintă o avere pentru dînsul", a spus Apostol luna trecută, cînd a fost anunţat să-şi caute echipă.

S-a supărat Răzvan
La finalul întîlnirii de sîmbătă, cînd alb-vişiniii au cîştigat împotriva celor de la FC Atirau (4-1), Răzvan Lucescu junior nu şi-a menajat jucătorii, în special pe cei care au fost titulari, scorul la pauză fiind 1-1. "Am început prost, nu e posibil aşa ceva! A fost o primă parte în care am făcut de toate. Mai întîi ne-am dat singuri gol, apoi ne-am luat la bătaie şi abia după aceea am marcat şi noi!", a spus Lucescu. Acesta l-a lăudat totuşi pe Adrian Grigore (22 de ani), cel care a înscris ultimul gol: "E a doua sa reuşită în această iarnă. Mă bucur pentru el, mai ales că vine din Liga a 3-a, de la «satelit»",

Probleme la mijloc
Cu două săptămîni înaintea primului meci oficial din 2012, Rapidul are doi mijlocaşi accidentaţi şi unul care îşi revine după operaţia la menisc. După Ştefan Grigorie, care a suferit o ruptură musculară, Nicolae Grigore are şi el probleme, suferind o entorsă la gleznă. În afara acestora, Herea nu e nici el la capacitate maximă. "Decarul" nu a evoluat în nici o partidă de pregătire din această iarnă mai mult de 45 de minute. Răzvan îi are la dispoziţie în acest moment doar pe Alexa, Pavlovici, Teixeira, Adrian Grigore şi Alexandru Ioniţă II. Primii doi sînt închizători, iar ultimi doi n-au nici un meci ca titulari în Liga 1!

Amical
Rapid - FC Atirau (Kazahstan) 4-1
Au marcat: Alexa, Al. Ioniţă (2), Ad. Grigore
Rapid: Vîtcă - Rui Duarte, Burcă, Glauber, Bozovici - N. Grigore, Alexa, Teixeira - Deac, Pancu, Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu. Au mai jucat: V. Creţu, M. Antonio, Oros, Ezequias, Ad. Grigore, Pavlovici, Herea, Al. Ioniţă II, Al. Ioniţă I, M. Roman.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
rapidfan1
rapidfan1  •  21 Februarie 2012, 02:28

Vatca a fost odata de mult un portar de valoare cand era la Otelul,dar dupa ce a ajuns la Steaua s'a complacut sa fie rezerva ,sa joace prin liga a 2a ,doar ca sa'si ia salariu,un salariu foarte mare atunci cand era la Steaua ,oricum nush cum poate sa zica cineva ca e a 3 a varianta ...nu zic sa joace titular dar in caz ca se accidenteaza Coman ,eu cred ca poate sa faca fata in poarta Rapidului asa cum si Stanca poate sa faca fata la Steaua,dupa parerea mea fiindmult peste petarda de Tataruseanu

criticul89
criticul89  •  20 Februarie 2012, 11:07

doare realitatea cataline, nu-i asa ??? sa stergi un comment care nu contine injuraturi e cam penibil, nu crezi ??? noroc ca esti un simplu stelist frustrat care scrie articole la comanda si din ura pt rapid; ti-ai vandut demnitatea pt un ban in plus; esti ca o prostituata masculina; fara bun simt si pic de respect de sine; pun pariu ca si in viata de zi cu zi lumea sterge cu tn pe jos; intr-un fel mi-e mila de tn; dar daca stau mai bn sa ma gandesc, ba nu-mi e....

mokinio
mokinio  •  20 Februarie 2012, 10:07

Lasati-l sa apere mai mult pe Vatca! O sa fie mai bun ca banut coman.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează