FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Al doilea transfer oficial la Dinamo: are 4 titluri în palmares

Domagoj Pavicic, în dreapta/ foto Imago Images
Domagoj Pavicic, în dreapta/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 23:04 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 00:43

Dinamo a anunțat transferul lui Domagoj Pavicic (29 de ani), un mijlocaș central croat care a jucat ultima dată la Aris Salonic, în prima ligă din Grecia.

El vine pe filiera lui Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo care l-a adus și pe stoperul Darko Velkovski, primul transfer al lui Dinamo în acest mercato.

Titularul de la FCSB visează deja la altă provocare: „Ținta mea este să ajung într-o ligă mai puternică!”
FCSB
Titularul de la FCSB visează deja la altă provocare: „Ținta mea este să ajung într-o ligă mai puternică!”

Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii

Al doilea transfer oficial la Dinamo: are 4 titluri în palmares

„Bine ai venit, Domagoj Pavičić! Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului, transferul mijlocașului croat Domagoj Pavičić la Dinamo București. Ultima oară în prima ligă din Grecia, la Aris Salonic, Domagoj Pavičić (29 de ani) este produsul Academiei Dinamo Zagreb. 

Domagoj Pavičić a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka. 

Domagoj Pavičić a adunat 8 selecții și un gol pentru reprezentativa U21 a Croației, fiind convocat în carieră la toate loturile naționale de juniori”, a transmis Dinamo pe Facebook.

Cine e Domagoj Pavicic, noul jucător de la Dinamo

Domagoj Pavicic vine de la Aris Salonic, pentru care a jucat 6 meciuri în acest sezon, două în campionat și 4 în preliminariile Conference League.

Ultimul lui meci a fost pe 3 septembrie 2023, când a intrat în prelungirile partidei cu Asteras, scor 3-2. De atunci, a fost rezervă neutilizată de două ori, iar de alte 14 nu a fost inclus în lot.

Pavicic e cotat la 700.000 de euro pe Transfermarkt, însă e în scădere. Cota cea mai mare pe care a atins-o a fost de 2,25 milioane de euro, în 2019, când era la Rijeka.

Pavicic poate juca oriunde la mijlocul terenului, și în fața apărării, dar și inter. El va face, cel mai probabil, pereche cu Ilic la mijlocul lui Dinamo. „Câinii” vor avea, astfel, doi croați în centrul de greutate al echipei.

VIDEO. Ce știe să facă Domogoj Pavicic

Citește și:

Vrea să schimbe urgent echipa ca să prindă Euro: „Dar sub nicio formă la Dinamo”
EURO 2024
Vrea să schimbe urgent echipa ca să prindă Euro: „Dar sub nicio formă la Dinamo”
Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!
DINAMO
Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
henrywais
henrywais  •  17 Ianuarie 2024, 20:28
Postat de iar_locul_doi pe 17 Ianuarie 2024, 00:58

randoom deja are convulsii :))))))))))))))))))

tibi iq 33,si suporterii lui vitan barzesti rad de *** asta de jcuator adus. ha ah ha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

henrywais
henrywais  •  17 Ianuarie 2024, 20:27
Postat de Bedyxanul pe 17 Ianuarie 2024, 00:36

Are titluri mai multe decât 10sb in 15 ani :))!

dar nu mai multe decat Steaua din liga 1 care are cele mai multe titluri castigate in perioada 2005-2025 daca o sa luam titlu acum si sezonul viitor. qed ca esti prost.

istet10
istet10  •  17 Ianuarie 2024, 12:57
Postat de popescu222 pe 17 Ianuarie 2024, 10:11

Nu inteleg de ce se pune atata accent pe faptul ca unii au jucat putin sau deloc in ultimele cateva luni. Daca au continuat sa se antreneze, si majoritatea profesionistilor o fac, sunt ok pentru campionatul Romaniei. Un transfer le poate da un restart carierei, si vor fi chiar mai motivati decat unii care vin ca vedete. Fireste ca e ideal sa vina unul care a rupt plasele inainte de a se muta in Romania, dar cate cluburi isi permit? Deci cum mai zicea cineva aici, si eu cred ca ambele transferuri de la Dinamo se vor dovedi reusite, chiar daca jucatorii au stat pe bara o perioada. Totusi ne batem la retrogradare cu Voluntari si UTA, nu cu Tottenham. Respect Kopic (si) pentru transferurile astea, se pare ca omul ii face treaba (si) lui Nicolescu. Mai ramane sa gateasca la Saftica si sa conduca autocarul.

Se vor dovedi reusite pt ce? Baietii astia odihniti au nevoie de 3-4 saptamani pt a intra in ritm indiferent cat de profesionisti sunt. Ca nici mari valori nu sunt daca au frecat banca sau nici macar atat. In play out o sa para mai bunicei pt ca adversarii sunt mai slabi. Cu astia doi si pustiul basarabean nu se poate spera numai la victorii.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează