FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alcenat a intrat în pîine » Haitianul a efectuat primele antrenamente în cantonamentul Stelei

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2015 00:00

Fundaşul dreapta a ajuns joi seară în cantonamentul Stelei de la Săcele, iar ieri a efectuat primele antrenamente la noua sa echipă.

Prima achiziție din această vară a început deja treaba. Jean Sony Alcenat a efectuat ieri dimineață prima ședință de pregătire sub comanda lui Mirel Rădoi. Înainte, la hotel, acesta a avut o scurtă discuție cu noul său antrenor.

Haitianul de 29 de ani a impresionat, etalînd o masă musculară impresionantă. Apoi a demonstrat și că e bine pregătit fizic. Astfel, n-a avut nici o problemă la antrenament, alături de noii săi colegi. Cei din staff-ul Stelei au decis că poate intra în ritmul normal de pregătire al echipei şi nu are nevoie de o pregătire separată, așa cum s-a mai procedat în trecut cu noile achiziții. Alcenat şi-a făcut deja prieteni la Steaua, vorbind minute bune înainte de antrenament cu Varela şi Breeveld.

41 de partidea disputat Alcenat sezonul trecut în tricoul Petrolului, în toate competițiile

Anton a refuzat, Martinus vine

După ce, ieri dimineață, roș-albaștrii se înțeleseseră cu Pandurii pentru a-l transfera pe Paul Anton, tranzacția a picat spre seară. Motivul? Mijlocașul central de 24 de ani a refuzat oferta Stelei. Clubul din Ghencea i-a oferit o leafă lunară de 8.000 de euro, dar fotbalistul spera să obțină măcar 10.000. Suma de transfer era de 300.000 de euro, iar gorjenii mai primeau și 25 la sută la o viitoare revînzare. Martinus e așteptat luni la București pentru a-și negocia contractul, după ce roș-albaștrii s-au înțeles cu FC Botoșani. Mijlocașul de 24 de ani din Curacao o costă pe Steaua 200.000 de euro.

Sînmărtean sau Teixeira

Steaua speră să-l readucă în Ghencea pe Lucian Sînmărtean. Presa din Arabia Saudită a anunțat că Victor Pițurcă își face bagajele, fiind dat afară de la Al Ittihad. Aceeași sursă susține și că Sînmărtean și Szukala vor fi disponibilizați. Informația a ajuns și la urechile lui Gigi Becali, care stă la pîndă pentru a-l readuce pe mijlocașul de 35 de ani. Acesta e și motivul pentru care nu l-a mai ofertat pe Florin Cernat. Totuși, așteptîndu-l pe Sînmărtean, steliștii riscă să-l piardă și pe Teixeira. Fostul mijlocaș al Petrolul a confirmat tratativele: "Steaua a luat legătura cu impresarul meu, există negocieri. În cîteva zile voi ști unde voi juca".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează