FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV

Amanetaţi! » Echipamentul FC Braşov a fost lăsat gaj în Antalya

Marius Şumudică a fost nevoit să le dea 4 zile de pauză jucătorilor săi
Marius Şumudică a fost nevoit să le dea 4 zile de pauză jucătorilor săi

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 februarie 2012 21:42

Braşovenii nu s-au putut antrena sîmbătă şi duminică din cauza lipsei echipamentului lăsat gaj în contul unei datorii la un hotel din Antalya

Echipa lui Marius Şumudică a fost martora unei situaţii incredibile în aceste zile. Formaţia ar fi trebuit să plece sîmbătă în ultima săptămînă de cantonament, însă patronul Ioan Neculaie a considerat că este doar o risipă de bani acestă deplasare şi a anulat-o în ultima clipă.

Decizia patronului a dat peste cap planurile tuturor. Braşovenii şi-au lăsat echipamentele şi o dubă în Antalya drept "garanţie" la hotel, crezînd că se vor întoarce peste cîteva zile. Fără ghete, ei nu s-au mai putut antrena în weekend!

Mai mult, Di Stefano şi Mauro Alonso au preferat să rămînă în Turcia, în timp ce Diogo Silva, Davide Diaz, Udoji şi Ilijevski, plecaţi în ţările natale, aveau bilete de întoarcere rezervate pentru Antalya.

Duminică, doi membri ai staff-ului braşovean s-au deplasat în Antalya pentru a plăti datoriile la hotel şi a-i recupera pe cei doi jucători.

5 victorii şi 2 egaluri au strîns "stegarii" în meciurile de pregătire

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

"100% ne salvăm"

Chiajna. Vlăduţ Munteanu este extrem de optimist după meciurile din Antalya şi spune că ilfovenii vor continua în Liga 1 şi în anul următor: "Am bifat un cantonament foarte reuşit, nu am avut nici un accidentat şi am făcut rezultate extrem de bune în amicale. Sînt mari speranţe pentru acest retur, eu cred 100% în salvare, diferenţa nu este deloc mare, am bătut şi Steaua în acest stagiu de pregătire, am arătat ce putem"

"Putem lua din nou titlul"
Oţelul. Aflat în Antalya, în al 4-lea cantonament al iernii, Dorinel Munteanu se gîndeşte în continuare la cîştigarea campionatului şi în acest sezon, chiar dacă gălăţenii se află pe locul 5, la 9 puncte în spatele liderului Dinamo: "Nu mă pot gîndi ca anul trecut la titlu, dar dacă echipe care sînt în faţa noastră la un punct sau chiar după noi în clasament încă speră, noi de ce să n-o facem? Totul se joacă, important e să avem un debut de retur în forţă şi, cine ştie?, putem lua din nou titlul"

Se teme de retur
Pandurii. Brazilianul Cardoso avertizează că a doua parte a campionatului nu va fi la fel de uşoară şi că gorjenii vor avea de suferit din cauza transferurilor şi a accidentărilor din cadrul lotului: "Chiricheş, Rusu, Băcilă ne-au ajutat foarte mult în tur, au fost jucători de bază la noi, va fi mult mai greu fără ei. Ne aflăm într-o situaţie foarte bună acum, aproape de Europa, dar nu cred că vom continua la fel de bine. Toate echipele s-au întărit, noi nu prea"

AMICALE:

Oţelul Galaţi - OFK Belgrad (Serbia, I) 0-1
Oţelul: Grahovac - Cojoc, Sîrghi, Perendija, S. Ilie - I. Neagu, I. Filip, Giurgiu - L. Iorga, Punosevac, Stromajer. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai jucat: Rîpă, Sg. Costin, Z. Ljubinkovici, Antal, Viglianti, G. Paraschiv, Pena, Sg. Buş

Voinţa Sibiu - Unirea Alba Iulia (II) 1-2
A marcat pentru sibieni: Antohi
Voinţa: Zăvoi - Sg. Bar, Tînc, N. Grigore II - Tătar, Dîlbea, Bunea, Nicola - Antohi, Zăgrean, C. Lungu. Antrenor: Alexandru Pelici. Au mai jucat: B. Miron, R. Neguţ, I. Popa, Postolache, Beza, M. Burlacu, Cigan, Lukanovici, I. Olteanu, Buican, C. Străuţ, R. Miclea

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Spaniolii, la picioarele lui Andrei Rațiu, după primul gol al românului în La Liga: „Omul meciului, a fost deasupra tuturor”
Stranieri
Spaniolii, la picioarele lui Andrei Rațiu, după primul gol al românului în La Liga: „Omul meciului, a fost deasupra tuturor”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
juliusmad
juliusmad  •  20 Februarie 2012, 11:09

trebuia lasat sumudica drept gaj, a demonstrat ca isi da panatalonii jos foarte repede ;)

flafy
flafy  •  20 Februarie 2012, 10:56

ce jenant...dar voi astia de la gsp de ce dati stiri despre mai multe echipe intr-un articol legat de FC Brasov...nu puteti face articole separate? cat despre decalaratia lu Vlad Munteanu s-o creada el ca se va salva!

terminatorul2
terminatorul2  •  20 Februarie 2012, 06:01

Made in Romania .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează