FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ambiţia lui Federico Piovaccari pentru acest sezon: "Ne distrăm cu adversarii! Vreau să ies golgeter"

Bucuria lui Piovaccari după golul marcat cu Mediaș
Bucuria lui Piovaccari după golul marcat cu Mediaș

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 00:10

Italianul Federico Piovaccari, 29 de ani, admite că se gîndeşte ca la finalul sezonului, pe lîngă titlul Ligii 1 şi Cupa României, să pună mîna şi pe titlul de golgeter al competiţiei.

- Federico, eşti golgeterul Stelei cu 9 reuşite, iei şi titlul de golgeter al Ligii 1?
- Sincer să fiu, chiar mă gîndesc că această distincţie ar fi un bonus pentru mine. Oricum, eu îmi doresc cel mai mult să cîştigăm campionatul, apoi să ne impunem şi în finala Cupei. Am înţeles că Steaua n-a mai luat eventul de 17 ani, deci e mult mai important asta!

- Sînteţi deja campioni?
- Cred că dacă vom juca la fel cum am făcut-o în meciul tur din Cupă cu Dinamo, nu ne bate nimeni în România! Noi vom sărbători mult mai rapid cîştigarea campionatului. Ne distrăm pe teren cu adversarele, iar Mister ne cere să nu ne oprim. Aşa vom face şi în meciul retur cu Dinamo, de peste două săptămîni.

- Terminaţi campionatul fără înfrîngere?
- Şi ăsta e un obiectiv! E important să terminăm campionatul fără înfrîngere, pentru că sînt foarte puţine echipe care au reuşit acest lucru în lume.

- Ce se întîmplă cu tine din vară?
- Aşa cum a spus şi Reghe, în iunie mă voi întoarce în Italia, la Sampdoria. După aceea voi vedea ce se va întîmpla cu viitorul meu, chiar nu ştiu mai multe acum. Nu ştiu dacă mă voi întoarce la Steaua.

210.000 de euro e salariul pe care Steaua i-l plăteşte lui Piovaccari, restul pînă la 700.000 achită echipa italiană

"Nu se ştie dacă va pleca Piovaccari. A plecat Rocha, a plecat şi Rusescu, e posibil să plece şi el, dar vom mai avea o discuţie cu cei de la Sampdoria. E posibil să şi continue, dar asta vom stabili abia la vară" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

611377-clasament-golgeteri.jpg

611378-golgeter-steaua.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Mai încerc o dată «foarfeca»!"
Atacantul celor de la ACS Poli, Gueye Mansour, se gîndeşte la o nouă victorie în faţa Stelei: "Îmi amintesc cu mare drag de golul pe care l-am dat contra roş-albaştrilor în 2007. Acum vom avea însă un meci mult mai greu, Steaua e clar favorită, dar orice echipă poate pierde, chiar şi Barcelona. Important este să nu ne gîndim că ei sînt cei mai buni, să dăm totul pentru victorie. Lumea rîde de noi că sîntem slabi, avem suporteri puţini, dar vrem să batem Steaua şi să-mi mai încerc o dată «foarfeca»".

Dorinţa "Eroului de la Sevilla"
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a împlinit ieri 55 de ani: "Faptul că de trei ani şi jumătate trăiesc în Bucureşti şi duc o viaţă decentă, din toate punctele de vedere, i se datorează lui Gigi Becali. E o mîndrie extraordinară să pot promova imaginea Stelei! Îmi doresc să fiu sănătos pentru a-mi putea creşte fetiţa şi, totodată, îmi doresc ca binefăcătorul familiei mele, Gigi Becali, să fie liber! Iar pe plan material îmi doresc ca, în timp, să-mi pot cumpăra un apartament în Bucureşti".

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (7)
dommon
dommon  •  02 Aprilie 2014, 10:10

pacat cat nu mai poate fi tinut la steaua si din sezonul viitor...poate ajung la o intelegere cu sampdoria si il mai lasa un an imprumut, de data asta sa-i achite steaua 400k din salariu si 300k sampdoria...e in interesul lor, daca joaca iar in champions league si sa zicem ca steaua va face o figura frumoasa si in campionat, ii va creste cota de piata...desi s-ar putea descurca cu usurinta si in italia, sampdoria are doar 2 atacanti peste pio, si aceea sunt eder si gabbiadini, asa ca poate ajuta cu susurinta echipa din postura de rezerva

dommon
dommon  •  02 Aprilie 2014, 10:07
Postat de dmarci pe 02 Aprilie 2014, 09:14

normal ca va distrait cu adversarii cand voi jucati mereu in 16..si la meciul cu botosani primele trei goluri au fost neregulamentare.se dovedeste ca desi nu mai este la echipa mm si gigi lucrurile merg la fei..arbitri raman cei mai mari jucatori ai stelei...degeaba declaratiile sforaitoare ale lui burleanu cosa merge innainte

primul a fost neregulamentar, atat...la golul 2 ce voiai sa faca tanase daca s-a nimerit acolo, sa se arunce in tribuna? a stat in calea portarului ce-i drept, dar nu l-a incomodat voit...iar golul 3 a fost creat dintr-o faza perfect regulamentara, piovaccari i-a creat culuar lui parvulescu fara sa faulteze, faze de genul asta sunt n prin spania si italia..se numeste umar la umar oricum ar fi fost, am fi batut, chiar daca s-ar fi semnalizat off-side la popa

roadster1988
roadster1988  •  02 Aprilie 2014, 09:32

asta-i fotbalist intre toti loserii stelutzei,campioana romm....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează