FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Ambrosie îi răspunde lui Selymes: ”Un butoi gol care hodorogește”

Tibor Selymes
Tibor Selymes

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 10:19

Adrian Ambrosie, președintele executiv al lui Poli Iași, i-a replicat cu un proverb directorului sportiv al clubului. Cu o zi înainte, acesta îl acuzase de incompetență.

Continuă disputele interne la Poli. Acuzat de directorul executiv Tibor Seymes de incompetență, președintele executiv Adrian Ambrosie n-a dorit să comenteze punctual reproșurile care i se făcuseră marți. "Noi, Consiliul Director, i-am cerut demisia de onoare. Probabil că toate aceste reacții sunt efectul pe care l-a avut decizia noastră asupra sa", a comentat oficialul moldav. El i-a replicat fostului internațional doar cu un proverb: "Un bătrân înțelept mi-a zis că butoaiele goale întotdeauna hodorogesc".

"A luat decizii catastrofale"

Într-un amplu interviu acordat Ziarului de Iași, Selymes afirmase că "vina pentru faptul că suntem la retrogradare e a mea. Am greșit când am fost de acord să las conducerea sportivă doar pe mâna lui Ambrosie şi a antrenorului Flavius Stoican". În opinia fostului membru al Generației de Aur, Ambrosie a luat mai multe decizii "catastrofale". Unele chiar înainte de a veni el, în iunie, o dată cu finanțatorul Horia Sabo, de care Comitetul Director încearcă să scape acum.

CONTRACTE FĂRĂ NICIUN BENEFICIU

"I-a alungat din club pe Florin Prunea sau pe moldovenii de la Fotbal Hebdo, care fac treabă acum la Mediaş. A dat afară un antrenor, Eugen Neagoe, care nu pierduse 15 meciuri! A semnat contracte care nu au adus vreun beneficiu clubului sau care puteau duce la penalizarea echipei. Nu vreau să dau amănunte acum, important e că am salvat-o pe Poli de la depunctare!", a punctat Selymes. 

Selymes, dezlănțuit

"Ambrosie nu numai că nu este priceput în fotbal, dar are şi mari probleme de credibilitate. A spus că eu câștig cât dumnealui şi Horia la un loc, lucru neadevărat! Venitul meu brut este cât al dumnealui.

Domnul președinte a cerut insistent să i se dubleze salariul şi a luat şi salariul pe octombrie, pe care jucătorii nu l-au luat! Iar eu nu am spus nimic că sunt singurul care a încasat doar două salarii de când am venit la Iaşi!

Anul trecut, Ambrosie a zis că nu va da prime de instalare şi a încasat chiar el o astfel de primă! Când a preluat clubul, în 2017, a umflat mult datoriile care erau. În vară, când am venit noi, ni s-a spus că sunt datorii mai mici decât erau!" Tibor Selymes

Ce-i reproșează Ambrosie lui Selymes

  • "Nu s-a consultat cu antrenorul Flavius Stoican la transferuri. A trecut peste capul acestuia"
  • "A blocat salariile jucătorilor după victoria cu Astra, chiar înaintea meciului cu FCSB"

Citește și:

EXCLUSIV Primarul Iașiului intră cu talpa înainte în scandalul de la club: "Nu vreau să-l văd. Îl luam și-l aruncam în Țara Moților!"

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează