FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Amicale de Ligă pentru rapidişti în iarnă

Articol de - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Giuleştenii vor participa în pauza de iarnă la un turneu în Spania, unde vor fi prezente, printre altele, Şahtior şi FC Copenhaga


În această iarnă, rapidiştii nu vor mai alerga pe străzile din Bucureşti, precum au făcut-o în urmă cu un an. Clubul din Grant a fost invitat să participe la un turneu de pregătire în Spania, la Benidorm, lîngă Alicante.

Competiţia se numeşte "Copa del Sol" şi se va desfăşura în perioada 27 ianuarie - 7 februarie, pe stadionul lui Elche. "E unul dintre cele mai tari turnee din Europa, iar condiţiile sînt extraordinare", a spus Marius Nicolae, reprezentantul firmei Speedex Tours, cea care le organizează turneul giuleştenilor.

La întrecere vor participa 16 echipe ce vor fi împărţite în 4 grupe. Printre posibilii adversari ai rapidiştilor se numără Şahtior şi FC Copenhaga, ambele formaţii calificate în "optimile" Champions League. Indiferent de rezultate, alb-vişiniii au garantate 6 partide, iar toate întîlnirile de la acest turneu vor fi televizate în direct de Eurosport.

Premiile puse în joc

Locul 1 40.000 €
Locul 2 30.000 €
Locul 3 20.000 €
Locul 4 20.000 €

Echipele participante

Rapid România
Rosenborg Norvegia
Valerenga Norvegia
Tromso Norvegia
Aalesunds Norvegia
Molde Norvegia
Spartak Moscova Rusia
Malmo Suedia
IFK Goteborg Suedia
Helsingborg Suedia
Wisla Cracovia Polonia
Şahtior Ucraina
Karpati Lvov Ucraina
Odense Danemarca
FC Copenhaga Danemarca
Victoria Plzen Cehia

"Herea e prea scump"
Impresarul lui Ovidiu Herea (25 de ani), Ana Maria Prodan, crede că preţul de două milioane de euro fixat de Rapid pentru golgeterul ei este mult prea mare. "Pretenţiile lor sînt uriaşe! Sincer, mi-a ajuns să vorbesc cu diferite cluburi pentru Herea, nimeni nu va da banii ăştia pe el. Să-l vîndă cei
din Giuleşti cu această sumă!", a spus agentul în Adevărul.

"Familia e pe locul 2, după Rapid"
Marius Şumudică, antrenorul care a strîns 57 de puncte în 2010 la Bistriţa şi la Rapid, spune că pe primul plan în viaţa sa e formaţia din Giuleşti. "Lumea spune că am albit, că sînt mai tras la faţă, dar eu nu am timp să observ asta. Cert e că dorm mai puţin, visez numai scheme şi meciuri, mă gîndesc cum să cîştig orice partidă. Familia mea resimte cel mai mult această presiune, ei ştiu că sînt pe locul 2, după Rapid, şi le mulţumesc pentru că mă înţeleg!", a spus Şumi în Fanatik.

Inbox:

- GIULEŞTENII recunosc că-l doresc pe N'Doye. "E un jucător interesant, care ne poate ajuta. Mie-mi place, dar e exclus să-l cedăm pe Bornescu în schimbul lui", a spus Şumudică.
- AFLAT în vacanţă la Sinaia, Herea a participat sîmbătă la o demonstraţie cu maşini de raliu. Mijlocaşul giuleştean a fost copilotul campionului naţional Valentin Porcişteanu, care a arătat cît de bine stăpîneşte bolidul pe asfalt.
- ŞUMUDICĂ explică de ce Maftei nu a ajuns în Giuleşti: "E o pierdere pentru noi şi o achiziţie bună pentru CFR. Vasile va avea mereu respectul meu! Noi l-am vrut foarte mult, dar n-am avut bani să-l luăm".
- DINU GHEORGHE neagă că Rapid l-ar vrea pe Kapetanos: "Îl puteam lua cînd eram la Braşov, înainte ca el să ajungă în Ghencea. Nu l-am adus pentru că venea după o accidentare şi mi-a fost teamă că nu va da randament. E exclus să-l aducem la Rapid!".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
babausk
babausk  •  13 Decembrie 2010, 12:12

DRAGA IMPRESARA, NE SPUI SI NOUA PE CE SUMA S-A TRANSFERAT HEREA IN GIULESTI? APOI PE CE SALARIU JOACA EL? IAR DUPA 3 ANI,A INCEPUT SI EL SA JOACE SI ACUM PE CATI BANI AI VREA TU SA PLECE?CAT MAI PUTINI NU ? SI EVENTUAL SA IEI SI TU UN COMISION CA DOAR ESTI BAGATOARE IN SEAMA NU ?

albvisiniu94
albvisiniu94  •  13 Decembrie 2010, 06:25

Super initiativa,voi urmari toate meciurile :d .Hai Rapid :x

rapidule
rapidule  •  13 Decembrie 2010, 01:25

ba nene pai rapiduletu joca numa meciuri da meciuri nu ca dusmani cu toti ghertoi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează