FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Amicalul cu Genclerbirligi i-a lăsat pe dinamovişti ca după război

Marius Niculae, Niculae, Dinamo
Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Niculae, Niculescu, Adrian Cristea, Torje şi Goian au fost loviţi în meciul de duminică, 1-1 cu turcii de la Genclerbirligi

Dinamoviştii nu se simt prea bine după 1-1 cu Genclerbirligi. Turcii au jucat dur, s-a lăsat şi cu bătaie pe teren. Iar după partidă, în vestiarul "cîinilor", doctorul a inventariat mai multe accidentări. "Nu sînt lucruri grave, dar meciul a lăsat urme. O să-i recuperăm pe băieţi, însă va trebui să fim atenţi în jocurile care urmează", au declarat membrii staff-ului medical. Şi Ţălnar, şi Borcea le-au atras atenţia fotbaliştilor să nu mai riposteze în partidele de verificare pentru a nu-i întărîta pe adversari să intre şi mai dur.

Problemele din lotul dinamovist:
Marius Niculae - contuzie la şold
Claudiu Niculescu - contuzie la glezna stîngă
Adrian Cristea - contuzie la coapsa dreaptă
Gabriel Torje - hematom la urechea stîngă
Lucian Goian - contuzie la genunchiul drept

Gură de aer de la Pandurii
"Cîinii" ies din criză cu ajutorul altor echipe din Liga I. Cei de la Pandurii Tg. Jiu au virat zilele trecute 600.000 de euro, rată din transferul lui Ilie Iordache. "Cîinii" mai au de încasat încă pe atît în iunie şi îşi freacă mîinile de bucurie: "Pînă la urmă, Iordache a fost cel mai bun transfer pe care l-am făcut în ultimii ani. A fost pasager la Dinamo, dar ne-a adus 1,8 milioane de euro în conturi".

Creştere pentru Dinamo
Partida "cîinilor" cu turcii de la Genclerbirligi (1-1), transmisă duminică de GSP TV, a fost urmărită de aproximativ 90.000 de telespectatori (rating 0,8). Rating-ul înregistrat de meciul cu Gencler a fost de trei ori mai mare decît cel al întîlnirii de sîmbătă, cu austriecii de la LASK Linz (2-0), difuzată tot de GSP TV. (Costin Negraru)

Ultimele noutăţi:
- Dinamo va disputa azi cel de-al treilea meci de pregătire din Antalya, cu Slaven Belupo (locul 6, Croaţia). Partida va fi transmisă în direct de GSP TV, de la ora 15:00.
- Trivunovici, stoperul de 27 de ani dorit de Dinamo, a fost cumpărat de Borac Banja Luka (locul 2 în prima ligă bosniacă).
- Şefii au hotărît: "Nu mai luăm nici un fundaş central decît dacă e gratis! Altfel, îl avem şi pe Diabate care poate evolua în centru, dar şi pe Dragoş Grigore!".
- Evoluţiile bune ale lui Georgian Păun i-au determinat pe şefi să se mai gîndească dacă îl lasă împrumut la Poli Iaşi.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
crs_fcd
crs_fcd  •  03 Februarie 2010, 11:29

Figurantilor, duceti-va dupa Mitea (unde e acum???), nici lui nu-i mai place fotbalul!!! Atata timp cat Dinamo nu va avea cel putin ALTI 5 jucatori de fotbal in lot nu amatorii care sunt acum - sau care sunt TOTAL iesiti din forma (Scarlatache, Goian, Pulhac, Moti, Zicu, Ad. Cristea, Bostina, Rus, C. Niculescu) si cat timp Talnar va fi principal... Cu regret (sau nu ca poate acolo scapam de creditorii astia si de clanul becali care ne termina!), o sa picam in B!

 •  02 Februarie 2010, 14:44

inprumutati-l pe niculescu la iasi cu optiune de cumparare ca si asa este praf si nu mai are fata de dinamo.vremea lui a trecut,acum sa lase pe altii mai tineri sa se afirme.

florinch
florinch  •  02 Februarie 2010, 08:46

Paun,Liviu Ganea si chiar Babicu trebuie sa ramana la Dinamo.Ei pot fi decisivi in multe jocuri,mai ales ca Niculescu nu da semne ca si-ar reveni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează