FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 2-2

An încheiat pentru Cristea » Atacantul lui Dinamo va fi operat şi va mai jucat abia în 2011

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Andrei Cristea va fi operat azi pentru dubla fractură de pomete şi va mai putea juca abia în 2011.

Lovitură grea pentru Ioan Andone. Tehnicianul a rămas fără atacantul Andrei Cristea pînă la finalul anului, după ce fotbalistul a suferit o dublă fractură de pomete şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

În minutul 12, dinamovistul s-a ciocnit cu Valerică Găman, iar în urma contactului dinamovistul şi-a spart pometele. A fost scos cu targa şi dus la spital cu ambulanţa pentru a fi cusut. În locul său, Andone l-a introdus pe Marius Niculae, care, surprins de faza petrecută devreme, n-a avut timp să se încălzească aproape deloc. La pauză, Găman s-a dus direct către Ioan Andone, pentru a se interesa de starea adversarului său. "Îmi pare rău!", s-a scuzat fotbalistul oltenilor.

Diagnosticul medicilor a fost dublă fractură de pomete şi pomete înfundat, leziune pentru care atacantul necesită o intervenţie chirurgicală. Cristea va fi operat azi la o clinică pentru a-i fi reaşezat pometele şi va fi indisponibil mai multe săptămîni, ceea ce îl scoate din calculele lui Ando pînă la finalul anului. Fotbalistul, care nu va rata pregătirea de iarnă, va trebui să poarte o mască de protecţie cînd va reveni pe teren.

Cinci absenţi cu Brăneştiul
Ioan Andone are mari bătăi de cap în încercarea de a face echipa pentru partida din etapa viitoare, cu Brăneştiul. Tehnicianul are cinci absenţi importanţi din lot: Ousmane N'Doye, Marius Niculae, Gabriel Torje, Djakaridja Kone şi Andrei Cristea. Marius Niculae va fi suspendat după eliminarea de aseară, Torje va sta pentru cumul de cartonaşe, în timp ce Kone şi Cristea sînt accidentaţi. Senegalezul este exclus din lot pentru indisciplină.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
z259_petrea
z259_petrea  •  15 Noiembrie 2010, 17:19

Nea Andone ia si mataluta exemplu de la Ilie Dumitrescu si cere-te afara, nu iti fa iluzii ca esti un antrenor bun, stii bine c titlul de la cfr l-ai luat cu jocurile de culise Marius Niculae vb si u cu nasul Borcea sa iti dea o functie de costum la club, recunoaste ca nu mai esti "sageata"

iwentvs
iwentvs  •  15 Noiembrie 2010, 16:01

Regret accidentarea lui Andrei Cristea, unul dintre atacantii completi ai campionatului. Astefel de faze fac parte din joc si din meseria de fotbalist. Insanatosire grabnica!

vioceltic
vioceltic  •  15 Noiembrie 2010, 11:43

sincer imi pare rau ptr cristea dar dupa ce ia facut lui rapa de la otelui ,ca ia rupt dintele si toti tipau ca nu ia facut nimic sa intors si impotriva lui

Vezi toate comentariile (8)
Comentează