FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din Dubai cu Mutu și Reghecampf: „Laur s-a enervat într-un hal! Mutu îmi scria noaptea”

Anamaria Prodan a povestit la GSP Live un episod amuzant cu Adrian Mutu, în perioada în care selecționerul României U21 antrena în Emiratele Arabe Unite. +4   FOTO
Anamaria Prodan a povestit la GSP Live un episod amuzant cu Adrian Mutu, în perioada în care selecționerul României U21 antrena în Emiratele Arabe Unite.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 13:49 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 18:07

Anamaria Prodan a povestit la GSP Live un episod amuzant cu Adrian Mutu, în perioada în care selecționerul României U21 antrena în Emiratele Arabe Unite.

„Briliantul" a pregătit formația de rezerve a celor de la Al-Wahda în intervalul iulie 2018 - ianuarie 2020, unde antrenor la prima echipă era Laurențiu Reghecampf. Soția fostului tehnician de la FCSB dezvăluie cum a reușit să slăbească Mutu.

+45 FOTO

„Mutu a slăbit. În Dubai, era exact ca în tinerețe. A avut o mare dispută cu Reghecampf. Nu a avut voie să mănânce. Avea doar un iaurt în frigider, pe care se băteau doi, Mutu cu directorul sportiv, care venea mereu pe la noi. 

S-a enervat Laur când l-a văzut așa: «Păi, tu ai 90 de kilograme? Ce înseamnă asta?». Au stat împreună. Mutu îmi scria noaptea: «În casă la voi nu e mâncare». Aștepta să mănânce iaurtul să nu i se facă foame seara. S-a întâmplat o dată ca iaurtul să fie mâncat de celălalt. Când s-a dus la frigider, a făcut o criză de nervi: «Ce mi-a făcut mie Reghe nu mi-a făcut nimeni pe pământ». Dar a ajuns ca pe vremea când juca fotbal, superb”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

De ce au divorțat jucătorii din Generația de Aur » Anamaria Prodan: „Au descoperit un străin acasă”

Analiză neiertătoare a unui fost selecționer: „Conducerea FRF trebuie să răspundă pentru atitudinea jucătorilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
valentindragobete
valentindragobete  •  13 Octombrie 2020, 12:31

Necunoscuta era ce făcea Mutu-lică cu stânga daca scria cu mana dreapta ! Sfatul meu, de care sunt convins ca dna Reghe n-o sa prea țină cont ca doar d-aia se comporta asa, sfatul meu zic, este sa evite sa mai dea din casa intimități ! E greu de crezut sa nu stie ca băieții e ( !) băieți si-s pofticioși ...

iung811
iung811  •  10 Octombrie 2020, 22:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  10 Octombrie 2020, 22:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează