FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anamaria Prodan, mesaj enigmatic după o discuție despre Dinamo: „Mă gândesc să cumpăr un club de fotbal”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 18:52

Impresara Anamaria Prodan (47 de ani) privește cu optimist viitorul lui Dinamo, club pe care a recunoscut în mai multe rânduri că îl simpatizează. 

Ionuț Negoiță a întrerupt discuțiile și cu posibilii investitori spanioli, iar lista tentativelor eșuate de vânzare se îngroașă. Anamaria Prodan e sigură că Dinamo va avea un patron cu bani în scurt timp.

Anamaria Prodan: „Dinamo nu merge în Liga 4”

„Cred că Dinamo nu o să aibă probleme, nu o să meargă în Liga 4. Cineva trebuie să vină cu bani lângă clubul ăsta. Trebuie bani mulți, într-adevăr, nu e o joacă, dar se va găsi cineva. Mi-e greu să cred în asta, că suporterii pot ține un club ca Dinamo. E o chestie de moment”, a declarat Anamaria Prodan conform TV Telekom Sport. 

De ce nu poate Negoiță să vândă Dinamo

Anamaria Prodan crede că numeroasele tentative eșuate de vânzare au speriat investitorii: „Am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo, dar de fiecare dată apar lucruri în presă și e o mare problemă. Când lucrurile astea apar în străinătate, că s-au certat, că fiecare parte declară altceva, e normal să există ezitări”.

Impresara a încheiat dialogul cu zâmbetul pe buze, într-o notă misterioasă. Întrebată care va fi primul lucru pe care îl va face după criza provocată de coronavirus, Anamaria Prodan a răspuns: „Nu știu, mă gândesc să cumpăr un club de fotbal”. :)

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo nu a fost primul club pe care Herminio Menedez l-a vrut în Liga 1! Dezvăluiri și acuze: „Spaniolii au vrut să vină la noi. Știam că e doar fum la Dinamo”

Ciprian Marica îi urechează pe suporterii lui Dinamo: „Aș fi vrut să îi văd preocupați de asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
rockyus
rockyus  •  27 Mai 2020, 17:41

dinamo va pica in Liga 4, dar de Negoita tot nu veti scapa )!

trink
trink  •  27 Mai 2020, 14:58

de dinamo nu are bani. poate de steaua!

amicu
amicu  •  27 Mai 2020, 08:51

ipocritilor, de ce plangeti atata dupa un club care a "omorat" doua cluburi pentru a fii infiintat???? Cand Rapidul era falimentat nu ati patimit atata? Cand Craiova era omortata de persoanele pe care voi le tot promovati in presa, nu prea v-a pasat. Cand FC arges a fost distrusa de penescu, nu ati facut atata caz. Fc Brasov a fost falimentat de niculae, nu v-a interesat. Otelul, Uta, Petrolul etc.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează