FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-1

Andone: "Îi puteam bate şi mai rău!" » Bălgrădean: "Aţi cîştigat nemeritat!"

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 septembrie 2012 00:44

"Fălcosul" spune că echipa sa putea învinge la scor mult mai mare, însă Bălgrădean îl contrazice şi zice că ardelenii au luat trei puncte cu noroc.

Dinamoviştii sînt supăraţi şi cred că doar şansa le-a lipsit pentru a acumula puncte în clasament. Clujenii sînt fericiţi că au învins, spun că puteau face scor, dar Ioan Andone nu uită că greşelile din apărare îi puteau scăpa punctele din buzunar.

"Am cîştigat pe merit, aş fi vrut să închidem mai repede meciul pentru că pe final Dinamo şi-a creat multe ocazii, întrucît ne-a prins mai relaxaţi. Puteam învinge la un scor mult mai mare la ce ocazii am avut. Organizarea noastră defensivă are momente în care nu e în regulă, de aceea sîntem unde sîntem în clasament. Golurile multe primite din cauza greşelilor ne-au dus acolo. Atacul e în regulă, aţi văzut cîte goluri am marcat", a concluzionat Ioan Andone.

Cristian Bălgrădean îl contrazice pe fostul său antrenor: "Am practicat un fotbal frumos, am făcut o partidă bună, dar, din păcate, am ratat foarte mult. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii, aşa că am pierdut, deşi noi am evoluat mai bine. Eu, sincer, nu cred că a cîştigat pe merit CFR-ul. Asta e părerea mea, aşa am văzut din teren, poate alţii văd altfel acest lucru. Ne-a lipsit puţină şansă pentru că ocazii am avut, chiar multe, vreo trei pe final, plus că am dominat teritorial. Din păcate, CFR a înscris şi a luat toate punctele".

"Din păcate, am strîns doar 11 puncte, sperăm să acumulăm mai multe pe viitor. Trebuie să ne adunăm, să strîngem rîndurile şi să cîştigăm la Universitatea Cluj, e singura soluţie" (Cristian Bălgrădean, portar Dinamo)

"A fost partidă bună spre foarte bună, singura diferenţă este că noi nu am reuşit să înscriem. Aici e problema, dar nu reuşim să marcăm, e o problemă şi la atacanţi" (Alessandro Birindelli, antrenor secund Dinamo)

"Dacă era 2-0 la pauză, nu cred că se supăra nimeni. După gol, partida a semănat cu una de box la grei, fiecare căuta lovitura decisivă. Noi ne puteam desprinde, ei puteau egala" (Arpad Paszkany, patron CFR)

"Sînt supărat pentru rezultat. Evoluţia a fost chiar foarte bună, sînt mulţumit. Un rezultat corect ar fi fost o remiză, mie mi s-a părut că am avut şi penalty la mingea lovită cu mîna de Piccolo" (Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo)

"Dinamo a jucat bine, mi-a plăcut, jocul a fost mult mai bun decît în primele etape. Ca atitudine, echipa a arătat bine. Sperăm ca pe viitor să existe şi rezultate" (Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
fcgeo
fcgeo  •  15 Septembrie 2012, 23:24

Andone: "Îi puteam bate şi mai rău!" » MA TACI MA SA NU TE-AUDA CAREVA CA CHIAR CREDE.

spaniord
spaniord  •  15 Septembrie 2012, 12:56

si de ce nu i-ati batut mai rau? v-a fost mila de ei?

bogdanc77
bogdanc77  •  15 Septembrie 2012, 10:44

GOLUL A FOST A LUI BALGRADEAN!!!!!!!!!!!! Dar numai conteaza. Important este ca suntem aproape de echipa si ca usor usor se inchide poarta pentru feca lioti. MANDRI CA SUNTEM DINAMOVISTI

Vezi toate comentariile (10)
Comentează