FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone revine la Dinamo » 3 motive pentru care al treilea mandat în "Ștefan cel Mare" poate avea succes

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2016 13:41

Ioan Andone va fi numit în zilele viitoare antrenorul lui Dinamo, urmând a începe al treilea mandat ca antrenor al "câinilor".

"Fălcosul" a mai condus formația alb-roșie între martie 2003 și decembrie 2005 și în sezonul 2010-2011. La Dinamo, tehnicianul de 56 de ani a cucerit un titlu, trei Cupe și o Supercupă. În carieră, Andone mai are două titluri și o Cupă, câștigate cu CFR Cluj.

GSP îți prezintă 3 motive pentru care numirea lui Andone pe banca lui Dinamo ar putea fi de bun augur și ar putea avea rezultatele dorite de Ionuț Negoiță și de fanii echipei.

Experiență + garantarea trofeelor

Ioan Andone are o mare experiență și are un CV bogat. Cele 8 trofee câștigate în carieră, cu Dinamo și CFR, îl fac pe acesta să fie cel mai titrat tehnician care va fi în sezonul viitor în Liga 1.

Cu el pe bancă, Dinamo a obținut 5 trofee, dintre care un titlu, în 2003. Astfel, revenirea lui Ando la formația alb-roșie ar însemna că echipa s-ar bate pentru câștigarea campionatului și ar putea avea șanse reale.

De-a lungul carierei, Andone a mai antrenat la Sportul, Dinamo, Omonia, CFR Cluj, Al-Ettifaq, Al-Ahli, CSKA Sofia, Rapid, Astana, Apollon și Aktobe.

"Obiectivul meu ar fi minim locul 2"  Ioan Andone când a început negocierile cu Dinamo

Cunoaște la perfecție clubul Dinamo

Pe lângă mandatele ca antrenor la Dinamo, Andone a petrecut ani buni și ca jucător la formația alb-roșie.  Acesta a petrecut 7 ani în tricoul lui Dinamo și a adunat 171 de prezențe pentru formația alb-roșie.

Tehnicianul are un avantaj imens datorită faptului că știe clubul și pretențiile fanilor și ale conducerii. Astfel, Ando va ști cum să gestioneze noul mandat pe banca lui Dinamo.

îl determină pe Negoiță să facă transferuri

Andone vrea ca echipa să se lupte pentru câștigarea campionatului, iar pentru asta îi va cere lui Ionuț Negoiță să facă transferuri importante. 

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat ieri, Andone are deja pe listă 6 jucători pe care îi poate aduce: Bălgrădean, Stăncioiu, Nistor, Răduț, Nicoară și Țucudean.

În plus, conducerea echipei vrea să îi păstreze pe cei mai importanți jucători, printre care se numără Bicfalvi și Puljici, cărora li s-au făcut oferte de prelungire a contractelor.

Cum va arăta Dinamo în sezonul viitor: Bălgrădean (Stăncioiu)- Hanca, Puljici (Marc), Mevlja, St. Filip - Bicfalvi (Nistor), Anton - Rotariu, Răduț, Nicoară (Lazăr) - Gnohere (Țucudean, Essombe)

Astfel, dacă Andone va primi jucătorii pe care îi vrea, Dinamo are șansa să redevină o forță în Liga 1.

Credeți că Andone va reuși la Dinamo mai multe decât Rednic? 

Este o decizie bună numirea lui Ioan Andone ca antrenor la Dinamo?

DA
NU

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (25)
faneatikul
faneatikul  •  23 Mai 2016, 02:27
Postat de ortega pe 22 Mai 2016, 15:42

Băi obositule , tu vorbești de campionate furate ? Nu ai chiar nici un gram de bun simț ? Păi fcsMărginimea Sibiului a furat mai mult de jumătate din toate campionatele care s-au jucat până acum în România ... Mai cu Ceaușescu , mai cu valize , mai cu Bricheta , mai cu Palmierul Mop - degrabă întinzătoare cu fotbaliștii adverși , mai cu o Glorie Buzău - steluță ( fără Grandmother - că l-a exilat la Râmnicu Sărat ), mai cu un Hrebe , sau Adrian Năstase - dacă preferi falșii sinucigași ... etc . Caracteristica fcsb - scârba !

l-ai uitat pe cel mai recent. Victor Ponta. Ochelaristu fcsbist.

faneatikul
faneatikul  •  23 Mai 2016, 02:24
Postat de randoom_._ pe 22 Mai 2016, 14:47

pai daca au cu cine. suporterii lui dinamop sunt cei mai prosti,tarani,manelisti si fraieri suporteri din romania. aia pentru o ciocolata si un pachet de pufuleti se vand. de ce crezi tu ca la coregrafia cu ekeng,aparea mare scris orange pe pieptul lui ekeng? andone este probabil cea mai proasta solutie pentru dinamop. andone nu stie si nu a promovat niciodata tineri. andone se descurca doar la echipe gata formate si ajutat de arbitrii. andone neglijeaza total apararea,o sa piarda dinamop la greu cu scoruri de 3 sau 4-0. s-a vazut exact cat de slab antrenor este andone,cand a fost ultima data la *** aka dinamop.

exact cum va-ti prostituat voi pentru 50 de lei dati de DICKADAM ??

ortega
ortega  •  22 Mai 2016, 17:03
Postat de steaua1986forever pe 22 Mai 2016, 15:47

iar te dai rapidist ? hahahhaha...esti no.1 al acestui site alpine, felicitari..

Eu alpin ? Mă faci să zâmbesc ... Oricum , mă doare la 2 metri în față de ce crede un prost ...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează