FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Îl vor pe Chindriș! Botoșani a acceptat transferul, dar jucătorul vrea să joace la o rivală din Liga 1 » Două oferte scrise pentru stoper

Andrei Chindriș, în duel cu Ovidiu Perianu / IMAGO
Andrei Chindriș, în duel cu Ovidiu Perianu / IMAGO

Articol de - Publicat vineri, 25 iunie 2021 12:03 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 13:03

Dunajska Streda, locul doi în ultimul sezon din Slovacia, s-a înțeles cu FC Botoșani pentru transferul lui Andrei Chindriș (22 de ani, fundaș central). Însă jucătorul ezită să plece din România!

Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, nu vrea să mai piardă o vară fără să-l transfere pe Chindriș. Oferte pentru stoperul român vin în continuare pe adresa clubului, însă acestea sunt în scădere față de anii precedenți, când FCSB, de pildă, era dispusă să achite peste o jumătate de milion de euro în schimbul fundașului. 

Vară agitată pentru Andrei Chindriș

Din informațiile Gazetei, slovacii de la Dunajska Streda au bătut ieri palma cu Botoșani. 300.000 de euro suma de transfer, plus un procent de 15% dintr-o viitoare mutare. Jucătorul ar fi încasat până la 200.000 de euro net, în primul sezon, cu bonusuri, dar nu e sigur că vrea să părăsească România, fiind obișnuit cu liga internă. 

Sursele GSP suțin că Andrei Chindriș și-ar dori mai degrabă o mutare la Sepsi, jucătorul auzind de interesul covăsnenilor, echipă calificată în preliminariile Conference League, la fel ca Streda. 

Pe Chindriș îl vrea și Santa Clara, locul 6 în ultimul sezon din Portugalia, însă lusitanii sunt dispuși să plătească puțin peste 100.000 de euro. Acum, Botoșani așteaptă până la finalul săptămânii decizia lui Chindriș, care trebuie să hotărască în ce direcție își va continua cariera.

1.200.000 de euroe cota lui Andrei Chindriș, potrivit transferamrkt

În sezonul recent încheiat, Chindriș a fost om de bază la Botoșani, jucând în 39 de partide și marcând de trei ori.

Marius Croitoru: „Când m-a pus antrenor, domnul Iftime și-a asumat un mare risc”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Noi transferuri la FCU Craiova » Anunțul conducerii: „Va fi abundență!”

Arlauskis semnează! Portarul lituanian va juca tot în Liga 1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
gazistu
gazistu  •  26 Iunie 2021, 12:45

Ramane l;a BT, nu-l ia nimeni

parang
parang  •  25 Iunie 2021, 21:34

Și fraierica ăla de dumiter va ajunge exact ca și ăsta, să se roage ăia să plece la nimeni pe lume....

fairplayromania
fairplayromania  •  25 Iunie 2021, 14:46

Ieftimie, acest Ieftimie un fel Becali de Botosani. Un ucenic desăvîrsit si docil . Dacă nu dădeai cele 2 partide lui Becali din Play Off acum aveai 100.000 in buzunare din depturile tv. Iar te-a păcălit ciobanul :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează