FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

Andrei Cristea, cuvinte de laudă pentru un fotbalist al Universității Craiova: „E matur, merită să fie titular la echipa națională”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 17:44 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 17:55

Andrei Cristea (37 ani) consideră că omul din atacul Universității Craiova, Andrei Ivan (25 ani), este într-o perioadă foarte bună a carierei, motiv pentru care merită să fie titular și la echipa națională.

FCSB a fost învinsă de CSU Craiova, scor 0-2, duminică seara, pe Arena Naţională. Oltenii au avut un joc solid, iar Andrei Ivan și Ovidiu Bic s-au aflat pe lista marcatorilor.

Andrei Cristea, proaspăt retras din activitate, a fost prezent la meci și l-a remarcat pe unul dintre fotbaliștii echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf. Fostul atacant e de părere că Andrei Ivan reprezintă o soluție foarte bună pentru Edi Iordănescu, în ceea ce privește poziția de atacant central la echipa națională.

Andrei Cristea, cuvinte de laudă pentru Andrei Ivan, golgheterul Universității Craiova

„Prima repriză a fost a FCSB-ului. Din păcate a luat gol pe final. Craiova, în schimb, merită felicitată pentru repriza secundă. Ivan, un jucător fantastic. A avut sânge rece, a transformat acel penalty sub peluza stelistă. A demonstrat că este un jucător matur şi cred că merită să fie titular la echipa naţională”, a declarat Cristea.

13 meciuria jucat Andrei Ivan pentru naționala României. reușind să înscrie și 1 gol

Citește și alte știri despre Liga 1:

FOTO Ce făcea Olaru la golurile Craiovei » Două momente decisive din FCSB - CS Universitatea

EXCLUSIV Dinamo la Adunații-Copăceni? Fostul președinte face dezvăluiri importante: „Primarul s-ar număra ulterior printre acționarii echipei”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
pittt
pittt  •  05 Aprilie 2022, 15:58

Ivan chiar merită la natională. Din păcate. Nu e mare jucător dar altul acolo nu avem altul mai bun.

dora
dora  •  04 Aprilie 2022, 19:36

L-am văzut pe Ivan la naționala. În meciurile cu Germania și cu Israel! Lasă-ne, nene, cu părerile tale!

robotucigas
robotucigas  •  04 Aprilie 2022, 18:30

Cu toate ca țin cu Craiova, nu vad unde este asa mare jucător. Este mai răsărit între mai puțin buni. Și da merită încercat, ce aducem mereu la națională Alibec și care mai sunt. Frate după 20 meciuri nu dai un gol. Las-o naiba. Ii chemi într-una! Pentru ce-l mai aduci dacă nu merge. Ia un copil mai bine și pune-l acolo ca tot un drac este. Au dispărut atacanți din România.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează