FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

ANDREI CRISTEA LA CS U CRAIOVA // Transferul lui Andrei Cristea în Bănie naște speculații: „Vrem să ne ajutăm reciproc. Iașiul să intre în play-off”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 21:39

Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, a confirmat transferul lui Andrei Cristea (34 de ani) în Bănie. La schimb, oltenii i-au cedat împrumut până la vară pe stoperul Florin Gardoș (30 de ani) și mijlocașul ofensiv Andrei Burlacu (21), cu opțiune de transfer definitiv din vară. 

”Știm de 3 săptămâni că Andrei Cristea vrea să vină la Craiova. Nu știu ce a discutat el cu FCSB, nu e treaba noastră. A venit la noi, are un contract pe un an și jumătate. Gardoș și Burlacu merg acolo până la vară. Nu înseamnă că se întorc obligatoriu la noi.

Vrem să avem o colaborare bună cu o echipă dintr-un oraș universitar, care culmea, mai are și culorile noastre. Vrem să ne ajutăm reciproc, Iașiul să poată juca cu șanse reale de a intra în play-off”, a declarat Marcel Popescu la TV Digi Sport. 

Întrebat dacă această colaborare nu ar putea naște speculații, președintele oltenilor a fost clar. 

”Vremurile alea sunt apuse. Bănuieli pot avea și eu, dar până nu am dovezi, trebuie să mi le țin doar pentru mine. Dacă lucrurile astea s-ar fi întâmplat cu o echipă practic calificată în play-off, puteau exista speculații. Anul trecut, Poli Iași și-a câștigat locul cu o conjunctură stranie, au pierdut, dar au ajuns unde și-au dorit”, a replicat Marcel Popescu. 

„Andrei Cristea este un jucător foarte bun. Vârstă nu poate fi o problemă. Avem exemplul lui Teixeira, care își face treaba excelent”Marcel Popescu

CS U Craiova este a treia în Liga 1, la 8 puncte în spatele liderului CFR CLuj. Poli Iași este pe 9, la 3 puncte de Astra Giurgiu, ocupanta ultimului loc care asigură accederea în play-off.

Vezi și: 

CS U Craiova a anunțat programul amicalelor din această iarnă! Oltenii vor sta într-un adevărat paradis

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
132331260571303
Popa Basca  •  10 Ianuarie 2019, 23:05

Burlacu este un jucator tanar,cu potential,dar are nevoie sa joace meci de meci,pentru a-si da drumul...Gardos nu a primit sanse la Craiova,acum va avea sanse si sper sa reuseasca,pentru ca eu cred ca merita.Andrei Cristea ...Doamne,nu pot sa uit ca primul lui meci in care a inscris 3 goluri,a fost impotriva noastra!Bine ai venit,Andrei,mult succes,Florin si Andrei!Antrenorii se mai schimba...

2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  11 Ianuarie 2019, 01:27

Au sărit jiji-ști imediat că e manevră, că e bătrân, dacă ajungea la stâna lu jiji era cel mai tare transfer. Dacă vreți să vorbiți de manevre și blaturi, vorbiți de axa ***-botosani, de axa ***-viitorul, un meci de blat recunoscut chiar de finul jiji când ia dat meciul nasului să scape de retrogradare. Muriți de oftică când auziți de Știința, echipa cea mai iubită cu meciuri cu 30000 de spectatori și medie de peste 15000 când alții strâng 200-300 cu tot cu neveste, amante și neamuri. Faceți reclamă la mioare de parcă ați avea procente la vânzare, că ăia din vest sunt proști și se uită în gură voastră că "mbappe", "messi", "hazard", "dybala" stânelor valorează sute de milioane de euro. Voi nu vă uitați în oglindă să vedeți cât sunteți de penibili, cât sunteți de sclavi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ropo
ropo  •  10 Ianuarie 2019, 23:32

incredibil,n-a ajuns la clona ilfoveana fcsb ca parca era antamat

Vezi toate comentariile (23)
Comentează