FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Andrei Cristea se pronunță în conflictul dintre CSA și FCSB: "Când privești tot tabloul, lucrurile sunt clare"

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 19:48

Andrei Cristea (33 de ani), marcatorul golului care poate decide soarta titlului în acest sezon, crede că FCSB este purtătoarea spiritului Stelei.

Andrei Cristea a evoluat pentru formația patronată de Gigi Becali între 2004 și 2006, fiind artizanul unor meciuri memorabile, printre care celebra eliminare a Valenciei, din șaisprezecimile Cupei UEFA.

"Dacă așa a hotărât justiția, înseamnă că FCSB este numele echipei. Dar în momentul în care privim tot tabloul, în care vedem culorile roș-albastre, lucrurile sunt clare. Te gândești că joci împotriva adevăratei Steaua.

Nu am privit meciul de aseară ca pe o răzbunare. Nu știu dacă aș fi avut loc în lotul actual de acolo. FCSB are în momentul de față niște jucători foarte valoroși", a declarat Cristea la TV Digi Sport.

10
goluri a marcat Cristea în cele 52 de partide jucate în tricoul Stelei

Vezi și: EXCLUSIV Andrei Cristea e indiferent după reacția exuberantă a lui Talpan: "Să fie sănătos, nu mă interesează dacă s-a bucurat la gol"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
acid_sulfuric
acid_sulfuric  •  08 Mai 2018, 21:32
Postat de catalynn4 pe 08 Mai 2018, 21:28

A zis cineva ca a murit Steaua?! E bine merci in Liga a 4-a. Insa fcsb va dispare la anul asa cum am spus demult. Dupa Hiroshima din 4 Mai si Nagasaki din 7 Mai urmeaza ditamai H Bombul de 37 milioane (nu pe 9 Mai, va mai dura putin, dar macar procesul a intrat in linia dreapta!)

praful si pulberea sa se aleaga de fc fcsb

acid_sulfuric
acid_sulfuric  •  08 Mai 2018, 21:26
Postat de juliusmad pe 08 Mai 2018, 21:14

un om de caracter la fel ca si Belodedici, Ienei, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Duckadam si multi, multi alti stelisti adevarati. spre disperarea postacilor, Steaua nu moare cand vor ceseaistii :)))

esti prost de puti ca orice fecesebist. mirosi groaznic

valeri.gazaev
valeri.gazaev  •  08 Mai 2018, 20:47

Culorile ros-albastre le are si Gloria Buzau. Nu e suficient pentru a-ti da identitate si a te valida in fata suporterilor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează