FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Video Proaspăt plecat de la FCSB, fostul fotbalist al vicecampioanei face dezvăluiri din interior: „Acolo alte chestiuni se iau în calcul”

Foto: Andrei Dumiter
Foto: Andrei Dumiter

Articol de , - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 10:21 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 12:35

FC Voluntari a efectuat vizita medicală pentru noul an. Andrei Dumiter (23 de ani), proaspăt transferat de la FCSB, a fost printre primii jucători care și-a făcut apariția și a vorbit despre principalul motiv pentru care  a ales să plece de la formația pregătită de Mihai Pintilii.

Cu doar 3 prezențe în toate competițiile pentru FCSB în acest sezon, Andrei Dumiter speră ca la FC Voluntari să aibă o concurență onestă cu Adam Nemec și Vitalie Damașcan.

Rareș Ilie, pe lista neagră a lui Nice » Unde ar putea ajunge fostul jucător al Rapidului
OG NICE
Rareș Ilie, pe lista neagră a lui Nice » Unde ar putea ajunge fostul jucător al Rapidului

VIDEO. Andrei Dumiter: „N-am mai vrut să joc în liga a 2-a sau prin alte părți”

„Mi-am propus să joc cât mai mult pentru că în ultima perioadă nu am mai făcut-o. Aveam speranțe la FCSB, dar din acest eșec am avut foarte multe de învățat. N-am vrut să mai joc pe la liga a 2-a sau prin alte părți, am venit doar pentru Liga 1”, a spus Andrei Dumiter.

Sper la Voluntari să am o concurență corectă cu Vitalie și Nemec, iar ceea ce fac să țină de mine sută la sută. N-aș vrea să spun că la FCSB nu a existat onestitate, dar sunt alte chestiuni care se iau în calcul în ceea ce privește acest aspect, pe care n-aș vrea să le discut. Cu jucătorii sunt prieten și acum și în continuare sper ca ei să câștige campionatul”, a mai adăugat Dumiter.

3goluri în 27 de partide a marcat Andrei Dumiter pentru FCSB

Runar Mar Sigurjonsson, absent de la vizita medicală

Printre jucătorii care s-au prezentat la vizita medicală s-au numărat: Igor Armaș, Vadim Rață, Ulrich Meleke, Jesus Fernandez, Vitalie Damașcan sau Daniel Florea. Marele absent a fost primul transfer al ilfovenilor, mijlocașul islandez, Runar Mar Sigurjonsson care se va alătura echipei în cantonamentul din Turcia.

FC Voluntari va efectua un stagiu de pregătire în Antalya în perioada 4-14 ianuarie la hotel Tytanic, unde ar urma să dispute 3 meciuri de pregătire cu Mezokoveszd (Ungaria-7 ianuarie), Wisla Plock ( Polonia-10 ianuarie) și o altă formație din Kazahstan.  

Primul joc al formației pregătite de Liviu Ciubotariu va fi în deplasare împotriva Universității Cluj vineri, 20 ianuarie, de la ora 18:00.

Citește și alte articole:

„Sunt unele meciuri ale naționalei la care sunt aduși jucători doar ca să fie vânduți!" » Un fost stelist, de 4 ori campion în Liga 1, a făcut pentru Gazetă o analiză a fotbalului românesc

Marius Șumudică, internat în Arabia Saudită: „Am fost rău, rău, nici acum nu mi-am revenit”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  03 Ianuarie 2023, 14:04
Postat de marius1979 pe 03 Ianuarie 2023, 13:17

Se ia in calcul daca Poti sa dai o pasa decenta mai mult de 5 metrii sau sa stii sa te pozitionezi. Probabil sa Ai un sut pe poarta din cand in cand. Dunmiter Nu prea le avea

Ai uitat fotbalul cand a venit la Steaua lui randoom ..hahahaha

marius1979
marius1979  •  03 Ianuarie 2023, 13:17

Se ia in calcul daca Poti sa dai o pasa decenta mai mult de 5 metrii sau sa stii sa te pozitionezi. Probabil sa Ai un sut pe poarta din cand in cand. Dunmiter Nu prea le avea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează