FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Mandatul meu e pe masa acționarilor” » Andrei Nicolescu, în fața unei decizii radicale

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 11:45 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 11:45

Dinamo trece prin cea mai complicată perioadă din acest sezon. Trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) este ultima în Superliga și poate retrograda duminică pentru a doua oară în istorie. Această performanță negativă s-ar putea consemna în mandatul de administrator special al lui Andrei Nicolescu, cel care a anunțat faptul că este dispus să renunțe la post în cazul în care oamenii cu bani de la Dinamo îi vor cere acest lucru.

Nicolescu este administrator special din august 2023, atunci când l-a înlocuit pe Vlad Iacob. Conducătorul nu a ezitat să-și atace predecesorul, explicând faptul că el nu și-a dorit această funcție, însă a fost nevoit să o accepte.

Situații SF în interiorul lui Dinamo » Kopic nu mai înțelege nimic: „Un caz la zeci de mii! Dacă era luptător MMA sau de la box...”
DINAMO
Situații SF în interiorul lui Dinamo » Kopic nu mai înțelege nimic: „Un caz la zeci de mii! Dacă era luptător MMA sau de la box...”

Andrei Nicolescu, despre situația de la Dinamo: „Acționarii vor face analiza mandatului meu”

Am declarat din decembrie ca mandatul meu e pe masa acționarilor de atunci. Analiza se va face acolo, nici in studiourile TV, nici pe grupurile de suporteri.

Analiza se va face în funcție de ceea ce s-a întâmplat real, care au fost condițiile și ce s-a întâmplat. Fără nicio problema, mandatul meu e acolo

Eu nu stau in poziția asta, nu mi-am dorit poziția asta. Am preluat poziția asta când cel care era în poziția asta a devenit dușman cu acționariatul. Noi nu prefiguram mutarea asta, am fost nevoiți să o facem”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit Prosport.

Sold-out la Dinamo - UTA Arad

Fanii „câinilor” nu abandonează lupta, s-au mobilizat și au epuizat toate biletele puse la vânzare pentru partida cu UTA Arad.

Dinamo își joacă ultima carte pentru supraviețuirea în Superligă în fața „textiliștilor”, duminică, de la ora 21:30, oră la care sunt programate toate „finalele” din play-out, bucureștenii depinzând de rezultatele acestora pentru a-și asigura încă un an de prezență în Liga 1.

Precedenta partidă de „acasă”, cea cu FC Voluntari, s-a jucat tot cu casa închisă, însă elevii lui Zeljko Kopic nu au reușit să se impună atunci, terminând la egalitate, 1-1. Pe Cluj Arena, etapa trecută, „câinii” au fost egalați la trei în minutele de prelungiri, consemnând a cincea ocazie din acest play-out în care Patriche & Co. au pierdut puncte după minutul 90.

VIDEO. Grigore Sichitiu numește motivele pentru care Dinamo a ajuns în situația actuală: ,,Ar fi păcat să retrogradeze un asemenea brand"

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo a vrut să înregistreze URGENT un fotbalist, dar nu-i mai permite regulamentul
DINAMO - UTA
Dinamo a vrut să înregistreze URGENT un fotbalist, dar nu-i mai permite regulamentul
Cum arată cotele la meciul sezonului pentru „câini”, Dinamo - UTA
DINAMO - UTA
Cum arată cotele la meciul sezonului pentru „câini”, Dinamo - UTA

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
Vali1951
Vali1951  •  10 Mai 2024, 22:21

La cate aranjamente a facut Dinamo si cate echipe a nedreptatit merita mai mult decat retrogradarea! Ca sa nu mai amintim cati au pierdut investitia/munca de ani intregi prin " insolventele" REPETATE ...

mirstelistu
mirstelistu  •  10 Mai 2024, 22:03

Ăsta e doar un papagal trecut pe la dinamo

istet10
istet10  •  10 Mai 2024, 17:44

Auzi la el: "dusman cu actionariatul"? Cand se umilea la telefon sa convinga jucatorii ( fosti) sa accepte amanarea platilor pt a putea face transferuri a fost bun. Ce este sigur la dinamo e ca ticalosia nu dispare. apare neincetat, sub diverse forme. Isi merita soarta dinamovistii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează