FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scandalizat că Gigi Becali a luat titlul: „Antrenorul român a decăzut, e înjunghiat pe la spate”

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 11:32 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 11:43

Anghel Iordănescu a analizat situația din Superligă și consideră că antrenorii români au de suferit.

Fostul tehnician spune că faptul că FCSB, o echipă la care patronul se implică în alcătuirea formației de start și la schimbări, a câștigat campionatul reprezintă o problemă pentru antrenori și că există riscul ca tot mai mulți finanțatori să aibă aceleași practici ca Gigi Becali.

Apelul lui Anghel Iordănescu la 38 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni: „Am obosit!”
STEAUA
Apelul lui Anghel Iordănescu la 38 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni: „Am obosit!”

Avertismentul lui Anghel Iordănescu după ce FCSB a devenit campioană

„E o lovitură pentru meseria de antrenor, pentru ceea ce înseamnă antrenorul de la noi din țară. Antrenorul român a decăzut, aproape că nu mai contează. E încorsetat și înjunghiat pe la spate. În sensul în care jucătorii îl pot schimba dacă vor. Antrenorul e pus la zid și îi se dau formația și schimbările.

Dar acum sper că s-au lămurit patronii cu antrenorii străini... Mă refer la CFR Cluj, cu Mandorlini, la Craiova, cu Petev, și la alți antrenori străini care au fost dați afară. Totul pleacă de la faptul că o echipă fără antrenor a câștigat campionatul. Dar, da, pe merit.

Antrenorii de la FCSB au meritul că echipa stă bine din punct de vedere fizic. Însă Gigi Becali a spus clar că el conduce, el face transferurile, el face lotul, formația de start și schimbările. Îmi doresc foarte mult ca Lucescu să se întoarcă și să restabilească credibilitatea antrenorilor români.

În curând vom avea foarte mulți patroni-antrenori. Dar să nu ne mai așteptăm să avem echipe în cupele europene”, a spus Anghel Iordănescu în emisiunea „Liga DigiSport.

FCSB e FCSB, e echipa domnului Becali. Fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiții. Sunt 3 echipe Dinamo, nu mai știu care Craiova adevărat, nu mai știu care e Timișoara adevărată.

- Anghel Iordănescu

VIDEO. Elias Charalambous: „Suntem triști că am pierdut, chiar dacă suntem deja campioni”

Citește și:

Bumbescu atacă FCSB și simte că Steaua va obține „verde” pentru Superligă: „După alegeri să dea drumul la promovare, merităm asta!”
CSA STEAUA
Bumbescu atacă FCSB și simte că Steaua va obține „verde” pentru Superligă: „După alegeri să dea drumul la promovare, merităm asta!”
Reacția lui Mihai Stoica, după atacul lui Andrea Compagno: „Nu a înţeles nimic!”
FCSB
Reacția lui Mihai Stoica, după atacul lui Andrea Compagno: „Nu a înţeles nimic!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
Dobermannul
Dobermannul  •  09 Mai 2024, 11:25

La Anghel Iordanescu vorbeste pensia frumusica de general MApN.

Dobermannul
Dobermannul  •  08 Mai 2024, 18:11

Peste antrenorii romani de doua parale e Becali de trei, mare scofala.

thiamarcos
thiamarcos  •  08 Mai 2024, 17:56
Postat de Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE pe 08 Mai 2024, 11:48

Faptul ca El Ciobandante i-a batut mar pe toti specialistii ii doare cel mai tare, pt ca arata cat de inutili sunt de fapt. La nivelul Ligii 1 nu exista nici un antrenor competent cu adevarat. A se vedea rezultatele bursucului sau ale lui reghe in strainatate, marile genii in antrenorat la nivel national.

:-)))) Aaaaa, ce criteriu de a identifica un antrenor ai gasit, presupun ca te numeri printre cei care admira marile fapte de antrenorat in strainatate ale ciobanului. Mai tii minte ce lectii de antrenorat le-a dat anonimilor de la Silkeborg? (PS - Nu Becali i-a batut pe specialisti, ci diferentele de buget. Cand aduni toti fotbalistii mai rasariti din Romania pentru ca ai bani, faci o echipa competitiva comparativ cu adversarii chiar si daca esti beat. Tu chiar crezi ca vreodata Becali si-a facut primul 11 tinand cont de tactica adversarului, de ce fel de jucatori are, s-a gandit el vreodata cum sa anihileze prin marcaj sau presing vreo tactica sau vreun fotbalist mai periculos din echipa adversa? Daca dadeai pe mana unui spectator din tribuna, luat la intamplare inainte de meci, numirea primului 11 se ajungea la aceleasi rezultate, daca nu chiar mai bune...)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close