FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț surpriză al lui Nicolae Dică! Ce se întâmplă cu Alibec și Golofca + avertisment înainte de meciul cu Poli » Absență importantă după deplasarea de la Beer Sheva

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 13:24

Nicolae Dică a susținut azi conferința de presă pentru meciul cu ACS Poli de mâine, ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

A discutat despre adversarul de mâine, despre situația lui Denis Alibec și a dat detalii despre accidentarea lui Romario Benzar

"Au fost meciuri de campionat la care concentrarea n-a fost așa bună, nu ne mai permitem asta. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Pregăim meciurile la fel, atât în Europa cât și în campionat. E adevărat că în campionat un pas greșit poate fi îndreptat, în cupele europene e altfel.

E clar că atmosfera din Europa e alta, dar trebuie să fim profesioniști, să ne concentrăm la fiecare joc. Vor fi jucători care mâine vor evolua, deși în acest campionat au evoluat mai puțin.

Timișoara e o echipă care în acest moment nu trece printr-un moment foarte bun. A început bine, dar acum nu au un moment fericit. Are în lot jucători buni, mai ales de la mijlocul terenului în sus, unde sunt fotbaliști care pot da lovitura printr-o execuție spectaculoasă", a zis Nicolae Dică

...despre Alibec și Golofca: "Ideea patronului de a-l readuce pe Denis la echipă este normală. Își dorește să producă bani atâta timp cât investește. Veți vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Cu siguranță el va primi o a doua șansă. E căpitanul echipei, e normal să se întâmple asta. Totul depinde doar de el.

Golofca se antrenează cu echipa, e în lot pentru jocul de mâine cu ACS Poli. Și el va avea șansa să joace și să demonstreze că jocurile mai slabe au fost doar o întâmplare. Denis se antrenează separat. Voi mai avea o discuție zilele următoare", a zis Nicolae Dică la conferința de presă. 

...despre dorința lui Miriuță de a face un schimb Budescu - Nemec: "Nu vrea Budi să meargă acolo". 

...despre accidentarea lui Benzar de la meciul cu Beer Sheva: "Pe Benzar nu-l vom putea folosi o lună probabil". 

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (29)
mvradulescu
mvradulescu  •  22 Octombrie 2017, 10:26
Postat de valeri_gazaev100 pe 21 Octombrie 2017, 14:35

Cineva sa-l informeze si pe dica ca fc fcsb nu e steaua !

Ca să fiu în ton cu numele pe care-l afișezi, îți spun numai expresia preferată a lui Ivan Turbincă : Пашли на турбинкa чиoрты ! S-auzim de bine și să nu ma bați câmpii !!!

corectu
corectu  •  21 Octombrie 2017, 17:48

Comentarii de oameni frustrati.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  21 Octombrie 2017, 17:31

ba ***, ori esti prost opri esti prost...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează