FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunțul făcut de Răzvan Burleanu în privința noului stadion al lui Dinamo: "Noi, ca Federație, asta ne dorim"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 19:18

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că Dinamo va avea un stadion modern până în anul 2021, chiar dacă va fi mai dificil decât la celelalte arene.

"Toate stadioanele vor fi gata pentru EURO 2020, mă refer la cele 3 (n.r. Steaua, Rapid și Arcul de Triumf), nu și al patrulea, Dinamo. Tragem tare.  Noi, ca Federație, ne dorim ca Dinamo să beneficieze de un stadion modern în anul 2021", a declarat Burleanu.

"Nu am inițiat nicio discuție cu Primăria pentru a prelua Arena Națională. Însă suntem pregătiți intern, după cum știți, ne interesează mult să beneficieze de un management profesionist. Suntem pregătiți să preluăm în administrare orice stadion"
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Arena lui Dinamo se va construi pe locul velodromului din Ștefan cel Mare, va avea între 20.000 și 25.000 de locuri, așa cum a recomandat FRF, iar costul unui loc va fi de 1.500 de euro. Astfel, stadionul lui Dinamo va costa între 30 și 38 de milioane de euro.

821971 untitled

Vezi și: FCSB în provincie // Nici la Pitești, nici la Voluntari » Microbiștii au ales stadionul favorit pentru formația lui Gigi Becali 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
burgman
burgman  •  19 Noiembrie 2018, 20:17
Postat de moartea_din_vaslui pe 19 Noiembrie 2018, 20:10

Noi ne dorim ca Minamo să beneficieze de o groapă de gunoi (pe măsura valorii lor) în care să joace fotbal, preferabil în liga a 2-a. Ai priceput, Șarpe-cu-Ochelari?

Phuaaa, cand te gandesti ca unii vor avea stadion propriu in buricul targului si altii merg ca romu cu cortul pe unde apuca.. Nu mai spun ca s.ar putea sa se desfiinteze cand o veni sorocul pt.aia 37.000.000 euro :-))

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  19 Noiembrie 2018, 21:46
Postat de randdoom pe 19 Noiembrie 2018, 21:42

Steaua joaca pe national arena aka Steaua arena,inca din 2011,ala este stadionul stelei,eu spun asta de 7 ani. *** nu are cum sa aiba stadion nou niciodata. in locatia actuala nu vrea badea,iar pe velodrom nu respecta legile sigurantei. deci pa si la revedere. stiu bai tibilache ca speli closete prin spania si habar nu ai de bucuresti,dar pe volodrom nu are cum sa se faca vreodata un stadion. este pur si simplu imposibil. cine semneaza pentru asa ceva,intra la parnaie a doua zi.

Hai ca esti prost cu diploma! 1) Nu sunt Tibiliache, sunt POISON si ti-o dau lămâie. 2) Pe Velodrom se va face (aberezi cu siguranta, se construieste de la zero tot; pot face acolo Coloseum 2, nu un amarat de stadion de 20.000 de locuri. 3) National Arena e a cui o inchiriaza, nu a FiCiSiBi-ului. Spre ex, Dinamo a fost gazda pe National Arena acum 10 zile (cand voi, 'marea' echipa, nu ati trecut de centrul terenului in repriza a 2-a). FC FCSB nu are stadion si cel mai probabil nici nu va avea.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Noiembrie 2018, 21:06

sa inceapa odata constructia ca merg voluntar sa pun caramida peste caramida, scaun langa scaun. daca mai ne strangem cativa dinamovisti adevarati il terminam in 2020.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează