FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 1-2

Arbitraj execrabil! » Brigada de arbitri de la U Cluj - Dinamo s-a întrecut în gafe

Teo Crăciunescu a enervat pe toată lumea aseară
Teo Crăciunescu a enervat pe toată lumea aseară

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 septembrie 2012 23:35

Teo Crăciunescu a inventat două penalty-uri, n-a dictat un altul clar, iar asistentul Stoianov n-a semnalizat ofsaid la faza din care Dinamo a făcut 2-1.

"Centralul" Teo Crăciunescu a avut de lucru aseară, în cele două careuri, în care doar el a văzut două lovituri de la 11 metri. N-a văzut-o, în schimb, pe alta, care era mai evidentă. Mai întîi, în minutul 7, Pulhac îl jenează pe Viorel Dinu, în careul "cîinilor", atacantul gazdelor se aruncă, iar vîlceanul arată punctul cu var, acelaşi Dinu deschizînd scorul. Pulhac a primit şi cartonaş galben, pentru că şi-a făcut cruce, uşor teatral, mirat de decizia arbitrului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În minutul 16, ardelenii au mai solicitat un penalty, la duelul dintre Pulhac şi Drăghici, dar Crăciunescu junior nu l-a dat, deşi ar fi avut acoperire, dinamovistul lovind piciorul drept al adversarului! În minutul 22, Dănciulescu a căzut de lîngă Erico, iar Teo a indicat imediat penalty, golgeterul "cîinilor" egalînd situaţia.

În repriza secundă a dat recital asistentul Sebastian Stoianov. În minutul 62, constănţeanul n-a ridicat fanionul la ofsaidul clar în care se afla Nica, faza a continuat, iar Curtean a făcut 1-2!

"După două penalty-uri inventate, era şi timpul pentru un ofsaid!" (Mihai Stoica, pe Facebook)

"Există ceva mai penibil în arbitraj?!" (Anamarian Prodan)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Titular în premieră
După ce-a fost rezervă în 7 meciuri, iar în altele n-a fost nici măcar introdus pe teren, Ionel Dănciulescu, 35 de ani, a jucat aseară din startul partidei. Bonetti a ţinut cont şi de sfaturile şefilor, care îi transmiseseră după eşecul cu CFR (0-1) că trebuie să-i dea o şansă şi atacantului. Dănciulescu nu mai jucase titular de la finala Cupei României, din luna mai, cînd Dinamo a învins Rapid cu 1-0. Danciu-gol a revenit cu gol şi cu o evoluţie apreciată.

Ce noroc pe Dinamo!
Înainte cu două minute de golul marcat de Curtean, Bonetti hotărîse să-l înlocuiască pe Alex cu Steliano Filip. Ultimul venise la mijlocul terenului spre a intra, arbitrul de rezervă Balaj pregătise tăbliţa cu numărul 20 pentru schimbare, aşteptîndu-se prima întrerupere a partidei. Care nu s-a mai produs, Curtean a dat gol, Bonetti s-a felicitat, dar nu a renunţat la mutare. L-a înlocuit pe sibian cu Filip, la puţin timp după golul de 1-2.

Inbox
- Aseară a fost prima partidă din acest sezon în care Ana Maria Prodan, preşedinte executiv la U Cluj, n-a asistat la evoluţia propriei echipe. Două motive explică absenţa: o problemă medicală şi relaţia încordată cu fanii Universităţii.
- O altă modificare operată de Bonetti în formula standard a "cîinilor" a fost aceea de a-l retrimite titular pe Naumovski în locul lui Bălgrădean între buturi. Macedoneanul rămîne prima opţiune pentru italian.
- Banner al galeriei lui U, cu dedicaţie către propria echipă: "Fotbalul e luptă şi onoare, de ce casele de pariuri sînt la mare căutare?".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (22)
costacurta
costacurta  •  23 Septembrie 2012, 21:39
Postat de eugenrc pe 23 Septembrie 2012, 11:40

Vechea reteta de sucess a lui Dinamo. Nimic nou.

Normal.

werdy
werdy  •  23 Septembrie 2012, 18:24

La cart este de prost , totusi a stiut sa greseasca pentru dinamo [tot club de molitieni a ramas ]

cosmin_lazar
cosmin_lazar  •  23 Septembrie 2012, 12:50

Nu sunt dinamovis, chiar dimpotriva dar nu e Dinamo de vina pt incompetentul asta de Teo. Vian principala o are taicas-o si sistemul de promovare al arbitrilor din tara asta. Teo nu ar ece cauta in arbitraj nu e facut pt asa ceva. Toate meciurile sale sunt cu probleme de arbitraj. La fel pot spune si de Tudor, nu e capabil sa duca un derby, un meci cu presiune. Poate arbitra doar partide unde miza e mai mica. Sunt lucruri atat de simple si de clare si totusi in continuare Teo arbitreaza iar Tudor e delegat la derby-uri.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează