FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Arbitrajul pro-Steaua i-a enervat rău pe rivalii roş-albaştrilor: "A fost jaf!" :X

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

"Centralul" Buşi a judecat în favoarea trupei din Ghencea toate fazele litigioase.

Adversarii Stelei susţin teoria conform căreia Steaua este protejată pentru a termina campionatul pe locul 2, cel care garantează prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor. Argumentul lor? Prestaţia "centralului" Cătălin Buşi, care aseară a făcut meciul praf, i-a ajutat pe roş-albaştri în toate fazele litigioase ale partidei.

"Cum mi s-a părut prestaţia lui Buşi? A arbitrat de-a buşilea. Chiar şi un orb conducea mai bine jocul! Probabil că unora dintre arbitri li se spune ce trebuie să facă şi ei execută", a zis Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului. L-a completat Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo: "A fost un jaf pe faţă! Băieţii ştiu că Steaua trebuie să termine pe locul doi şi o ajută din toate puterile. Aceşti arbitri primesc ordine de la şefii lor".

Erorile arbitrului
- Minutul 29: a refuzat să acorde un penalty clar Astrei, trecînd cu vederea faptul că Jelev l-a luat în braţe pe Rohat şi apoi a căzut peste el în suprafaţa de pedeapsă.
- Minutul 52: la faza premergătoare golului de 2-0, nu a sancţionat faultul clar al lui Golanski la Strătilă. Polonezul i-a pasat lui Tănase, iar piteşteanul a centrat pentru voleul lui Arman Karamian.
- Minutul 67: l-a iertat de eliminare pe Ovidiu Petre, deşi stelistul l-a călcat pe Takayuki cu talpa pe piept

Au scăpat 3
Alte cîteva erori ale lui Buşi, toate pro-Steaua, au garantat roş-albaştrilor o formulă mai bună pentru etapa viitoare, cînd joacă în deplasare, la Vaslui. Tănase şi Surdu au fost iertaţi de cartonaşe galbene. Dacă le-ar fi primit, ei ar fi fost suspendaţi. La fel şi Ovidiu Petre, care ar fi stat pe tuşă un meci în caz că ar fi încasat măcar un "galben" la faza în care l-a călcat pe Takayuki.

"A fost cel mai bun arbitraj, Buşi este arbitrul numărul 1. Ce tot vorbeşte Porumboiu? Mai bine să vadă că la Vaslui e ca pe vremuri la Piatra-Neamţ"
Gigi Becali, patron Steaua

"Au fost greşeli mari de arbitraj împotriva noastră. Mult prea mult pentru o echipă mică, aşa cum sîntem noi"
Marin Barbu, antrenor Astra

"Nu cred că Steaua are influenţă la arbitri, dar Buşi ăsta nu e inocent, a făcut cu bună ştiinţă ce a făcut! N-are ce căuta în Liga 1, e forţat. Are două meciuri în acest retur şi pe ambele le-a făcut praf"
Dinu Gheorghe, preşedinte FC Braşov

"Din punctul meu de vedere, arbitrajul a fost bun"
Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (113)
 •  06 Mai 2010, 15:30

pai,trofeurile sunt acolo la club,nu le-ai vazut,deci tot steaua e,normal ca nici mie nu imi place ce se intimpla acum si sper sa plece gigi pina la urma,oricum sunt sigur ca steaua va reveni cit mai curind la fotbalul pe care la practicat cindva,sunt multe personalitati din trecutul stelei care vor sa faca acest lucru,steaua e foarte cunoscuta in europa si trebuie sa revina la fel ca si nationala,amindoua ne faceau mindri cindva.asta e trebuie sa fim cu ea si la bine si la greu.FORZA STEAUA.

 •  06 Mai 2010, 15:23

eu nu gindesc asa ci e pura realitate ceea ce spun si chestia cu dragomir nu a fost praf in ochi,gigi sa suparat din cauza ca dragomir avea o intelegere cu chivorchian in a favoriza timisoara iar gigi a aflat,bineinteles ca nu putea sa isi faca rau unul altuia deoarece nu iilasa alti din politica,iesea prea mare scandal,gigi oricum era dispus si celalalt la fel dar i-au oprit.

 •  06 Mai 2010, 15:07
Postat de pe 06 Mai 2010, 13:51

suntem cea mai titrata echipa din romania pt. voi de aceea va este asa ciuda pe steaua,numai cind te uiti in vitrina stelei va vine deja sa va roadeti unghile de ciuda,dar te inteleg ursulet,oftica e mare.comunism necomunism am luat cupele pe drept cu jucatori doar din romania,BRAVO STEAUA,MINDRIA ROMANIEI,cind discut cu straini am si eu o echipa cu care ma pot mindri,STEAUA,gasesti fanioane si suveniruri cu STEAUA pe toate stadioanele europei asa ca ciocul mic ursulica.

Si eu ma mandresc cu adevarata Steaua, dar sa fim realisti... Echipa care poarta numele asta acum nu are nici-o treaba cu ceea ce a fost. Cand ai un patron puscarias, castigi meciuri cu valize, brichete si arbitrii, nu ai cu ce ce te mandri.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează