FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - BOTOȘANI

ASTRA - BOTOȘANI 1-0 // Bogdan Andone îl laudă pe Tamaș și vorbește despre restanțele financiare: „Dacă băteam la Cluj, băga un salariu săptămâna asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 22:19

Astra a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 1-0. Bogdan Andone (45 de ani) a lăudat tăria de caracter a lui Gabriel Tamaș (36 de ani), marcatorul golului, și a dezvăluit situația financiară de la club.

Clasament play-off Liga 1

Tatăl lui Gabi Tamaș, Iosif, a murit luni, înaintea meciului dintre CFR Cluj și Astra. Fundașul central a ales să intre și atunci pe teren, ca și azi, iar astăzi a marcat primul gol de la revenirea în Liga 1.

„A fost o perioadă extrem de delicată și dificilă pentru el. Gabi e o personalitate puternică, nu s-a pus nicio clipă problema să nu joace. Am discutat cu el și la Cluj, a zis că vrea să joace. Doar ieri a lipsit de la antrenament, când a fost înmormântarea. Mă bucur pentru el că a marcat și că băieții l-au ajutat.

Avem o listă de 3 jucători care bat loviturile de pedeapsă. Nu contează cine e primul. Jucătorul care se simte responsabil și are încredere că va marca, el bate. Meciurile trecute a bătut Denis, dar nu era neapărat primul pe listă. E una aleatorie. Astăzi a fost Gabi și mă bucur că a marcat primul gol”, a declarat Andone la Look Sport.

Salarii restante la Astra

Bogdan Andone a dezvăluit că patronul Ioan Nicolae a plătit salariul restant pentru luna decembrie și că a promis încă o tranșă.

„Băieții cred că au primit salariul pe luna decembrie. Cred că decembrie, nu sunt sigur. Patronul promisese că dacă vom câștiga la CFR, ar fi băgat încă un salariu săptămâna asta. Așa a fost înțelegere cu jucătorii. Cum nu am bătut, banii vor intra săptămâna viitoare”, a spus Bogdan Andone. 

Vezi și:

Fază ciudată în play-off » Arbitrul a dictat indirectă după un gest nemaivăzut al lui Tamaș! EXCLUSIV Ce spune Cristi Balaj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  07 Martie 2020, 09:25

Jurnalism la cote inalte: "Bogdan Andone a dezvăluit că patronul Ioan Nicolae a plătit salariul"...apoi....„Băieții cred că au primit salariul pe luna decembrie. Cred că decembrie, nu sunt sigur."

nojoke
nojoke  •  06 Martie 2020, 23:21

:))))))))) GURA PACATOSULUI..? DACA BATEA LA CLUJ..PLATEA JIJI SALARIILE LA ASTRA..MOAMAAA CE DE.....PUNCT

Vezi toate comentariile (2)
Comentează