FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Astra Giurgiu, război deschis cu Anamaria Prodan! Comunicat ironic: „Am evitat polemica și când mandatul său a fost «perturbat fizic»” » Reacția în exclusivitate a agentului

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 12:20

Situația tensionată de la Astra tinde să degenereze într-un adevărat scandal mediatic după ce patronul Ioan Niculae a decis să-l demită pe tehnicianul Dan Alexa, antrenor care e impresariat de nimeni alta decât Anamaria Prodan.  

Giurgiuvenii au emis miercuri seara un comunicat satiric, în care au încercat să lămurească relația agentului cu echipa. În informarea emisă de club s-a strecurat și o remarcă ironică după palma pe care Anamaria Prodan i-a aplicat-o lui Dan Alexa în această vară.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la relația impresarei Ana Maria Prodan cu clubul nostru dorim să facem următoarele precizări: 

- singura sumă de bani virată de aceasta în contul clubului a fost de 50.000 euro, sumă care a avut o destinație precisă, în urma discuțiilor comune, pentru rezolvarea situației lui Gabi Tamaș, suma regăsindu-se în actele perfectate. 
- nu există niciun fel de alte sume de bani în discuție, cele vehiculate în presă (privitoare la un împrumut de 300.000 euro) neavând vreun suport real. 
- presiunile exercitate prin intermediul mas-media nu fac altceva decât să ducă situația într-o zonă de polemică, pe care clubul Astra a încercat să o evite și când antrenorul Dan Alexa a demisionat și când mandatul său a fost « perturbat fizic»” - Comunicat Astra Giurgiu

Astra Giurgiu, război deschis cu Anamaria Prodan! Comunicat ironic: „Am evitat polemica și când mandatul său a fost «perturbat fizic»” » Reacția în exclusivitate a agentului

Anamaria Prodan: „Cine a dat comunicatul nu are multă minte”

GSP.ro a luat legătura cu Anamaria Prodan, care a explicat natura conflictului cu oficialii giurgiuvenilor:  

- Care este situația lui Dan Alexa la Astra? Giurgiuvenii au anunțat deja alt antrenor. 
- Dan Alexa eate antrenorul Astrei în momentul în care dumneavoastră ați sunat la mine. Am văzut și eu în presă, dar aștept decizia oficială a clubului.  

- V-ați fi așteptat să fiți ironizată pe site-ul oficial al clubului prin comunicatul de presă dat de Astra? 
- Nu am văzut nimic pe site-ul oficial, dar cred că relația mea de prietenie cu familia patronului Astrei este una aparte, departe de fotbal sau demiteri in fotbal. 

- La ce vă referiți mai exact? 
- Nu am să vorbesc în viața mea despre discuțiile mele cu patronul Astrei, mai ales cu presa. Nu am să dezvălui ceva din anturajul clubului Astra.  Așa cum nu am făcut-o niciodată cu niciun club de fotbal unde am fost parte la diferite discuții. Patronul Astrei este familie pentru mine și așa va rămâne.

- În regulă, dar sunteți luată peste picior. În comunicat se face referire mascat la episodul în care îl loviți pe Alexa. 
-  Cine a dat acest comunicat cu siguranță nu a avut multă minte pentru că site-ul unui club nu este pentru răzbunări personale. Trăim în România, unde toți neaveniții ies ca paduchele în frunte! Eu sunt Anamaria Prodan, managerul numărul 1 pentru faptul că mi-am respectat clienții, antrenori sau jucători, cu sfințenie. Nu i-am trădat sau păcălit pentru niciun prieten de-ai mei, patron sau președinte din fotbal. Prietenia este ceva sfânt departe de meserie. Meseria se face și ea cu sfințenie.  

- Deci ce veți face exact? 
- Eu am chemat în judecată clubul Steaua București pentru clientul meu, Adrian Cristea, pe vremea mandatului soțului meu, Laurentiu Reghecampf, și am câștigat procesul alături de Dan Idita. Repet, nimeni pe pământ, dar nimeni nu are voie sa-mi ceară  să fac concesii de niciun fel când vine vorba de meseria mea. Jucătorii și antrenorii pe care i reprezint ma respecta și ma iubesc. Semnează contractele fara sa le citească pentru faptul că știu că niciodată și pentru nimeni pe pământ nu ii păcălesc.  

- Spuneți mereu aceste lucruri, dar ce urmează pentru Dan Alexa. Concret... 
- Ce urmează pentru Dan Alexa? O pauză probabil scurtă. Vreau să se liniștească. Toți trec prin momente de acest gen. Este un antrenor fabulos și un om incredibil care va avea o carieră minunată. Așteptăm împreuna decizia finala a clubului.  

- Ce se va întâmpla dacă Astra nu va respecta cerințele voastre? 
- Încercăm să ajungem la o înțelegere. Ce dorințe va avea  clientul meu, eu sunt obligată să le negociez.  

- Cum s-a ajuns la situația în care clubul Astra să se împrumute la diverși oameni de fotbal, printre care și dumneavoastră? 
- Patronul Astrei cred că nici nu știa despre aceste lucruri. Eu nu am să vorbesc niciodată cu presa despre așa ceva. Nu stă patronul Astrei în 50.000 de euro. Dacă acest lucru nu apărea pe siteul oficial al clubului, nu cred că mă întreba cineva așa ceva. Nu e treaba nimănui, cred eu. 

- Este treaba jurnaliștilor să afle și să prezinte tot ce ține de viața echipelor.  
- Și eu vă spun că Astra are asigurat de patronul Ioan Niculae un buget foarte mare pentru România.  

- De asta clubul este sau a fost dator la dumneavoastră, Victor Pițurcă și alții? 
- Astra este o echipă minunată, condusă de oameni minunați pe care îi respect și mereu îi voi ajuta dacă vor avea nevoie. 

- Ați lăudat tot clubul de la un capăt la celălalt, dar nu ne-ați spus concret ce se întâmplă cu contractul lui Dan Alexa. 
- OK, concret! Cred în puterea contractului și cred că nimeni nu trebuie să se despartă cu scandal. Fiecare muncește pentru bani pentru a-și putea întreține familia. Dacă asculți ambele părți, dai dreptate fiecăruia. Eu sunt obligată însă prin meseria mea să ascult părerea antrenorului Alexa. Di Matteo a fost îndepărtat de la Chelsea și a stat doi ani plătit de londonezi. Spalletti a fost dat afară de la Inter pentru a i se face loc lui Antonio Conte. Fostul antrenor e plătit și acum de milanezi cu milioane pentru că nu i s-a respectat contractul. Mourinho a fost chemat de Abramovici să negocieze, iar acest i-a răspuns scurt că nu are ce. Contractul nu se negociază ulterior. S-a negociat la început. Cred că fiecare om trebuie respectat și de fiecare dată trebuie să se despartă în relații minunate. 

Vezi și: 

Anamaria Prodan mediază conflictul Dan Alexa - Ioan Niculae: „Clientul meu dorește să fie respectat” + detalii în exclusivitate de la negocieri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  14 Octombrie 2019, 20:27

Asa este... o paralela binevenita... Mourinho, da-n Alexa... In rest, bleg ala (eu) care-si mamanca 3 minute din viatza, ca sa se uite in gura doamnei. Sigur, in afara de dentist.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  10 Octombrie 2019, 16:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  10 Octombrie 2019, 13:31

Parerea mea este ca aceasta AMP este spre deosebire de multe altele din bransa seducatoarelor, o curba model. Are verb, are tupeu, are glagorie. Singurul mare defect(?) al ei este ca nu poate avea un singur barbat. Asta tine de constitutia ei fizica. Deci sa n-o blamam. Mai ales noi barbatii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează