FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Atacantul Universității Craiova e dezamăgit: „Merit mai mult! Vom avea o discuție”

Atanas Trică, dreapta/ foto Imago Images
Atanas Trică, dreapta/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 11:26 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 14:48

Atanas Trică (19 ani), atacantul Universității Craiova, e dezamăgit că nu joacă mai mult la echipa olteană. El a bifat 3 meciuri în acest sezon, două în SuperLiga și unul în Cupa României.

Marcator pentru România U20 împotriva Angliei, 2-0, nepotul legendarului Ilie Balaci ar vrea să fie folosit mai des la echipa mare a Universității. El a revenit în această vară în Bănie, după ce în sezonul trecut a jucat sub formă de împrumut la CSA Steaua.

Fiul lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci a anunțat că va avea o discuție cu antrenorul Craiovei, Corneliu Papură, despre viitorul lui la echipă.

Jucător al Universității Craiova, chemat de urgență la națională
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Jucător al Universității Craiova, chemat de urgență la națională

Atanas Trică: „Merit mai multe șanse”

„La club, nu prea știu ce să spun, nu prea mai am cuvinte. Sunt dezamăgit că nu primesc șanse. Am tot fost trimis la echipa a doua, mi-am făcut treaba acolo, am dat gol meci de meci. Consider că merit și eu mai multe șanse. Îi las pe antrenori să decidă. 

Sunt atacanți mult mai buni decât mine, mai experimentați. Eu îmi fac treaba unde sunt trimis. V-am spus ce simt eu, să nu fiu luat că cerșesc minute. Îmi aștept momentul, ca orice alt jucător.

Sunt puțin supărat, nici nu aveam drept de joc în Youth League. Vom vedea din iarnă ce se va întâmpla. Cu domnul Papură am o relație foarte bună pentru că el, până să plece Reghecampf, a fost la echipa a doua antrenor. Am avut meciuri foarte bune alături de el. Vom avea o discuție.

100.000 de euroeste cota lui Atanas Trică, potrivit Transfermarkt

Nu știu ce să zic, e normal, orice jucător e dezamăgit când nu prinde minute. E mult mai grav dacă nu dorești să joci. Nu pot să spun că puteam să fac în anumite meciuri diferența, dar cred că puteam să joc. 

Îmi doresc să joc la un nivel cât mai bun. Am avut discuții, rămâne de văzut dacă va fi o ofertă, inclusiv din liga a doua, nu aș refuza un împrumut pe șase luni”, a declarat Atanas Trică, potrivit Fanatik.

Citește și:

Gică Hagi susține că vrea să transfere definitiv un jucător pe care l-a împrumutat la începutul sezonului: „E unul dintre cei mai buni atacanți din România”
FARUL
Gică Hagi susține că vrea să transfere definitiv un jucător pe care l-a împrumutat la începutul sezonului: „E unul dintre cei mai buni atacanți din România”
FCSB, gata de un nou transfer » Înlocuitorul lui Compagno vine din Africa de Sud și are un nume neobișnuit
FCSB
FCSB, gata de un nou transfer » Înlocuitorul lui Compagno vine din Africa de Sud și are un nume neobișnuit

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
dandana
dandana  •  16 Octombrie 2023, 08:30

Asta este urât ce a făcut Atanas. Are 19 ani și poate, deocamdată la Craiova este preferatul lui Rotaru, adică Markovici. Și Ivan este nedreptățit ca nu joacă acolo, de Koljic ce sa mai spun ca doar jucând mai mult poate sa își revină. Urât din partea lui Atanas sa dea 1 gol di 11m și sa facă scandal. Cu toate ca eu cred ca această știre este mai mult scornită de un ziarist care-i place sa distrugă un copil în fotbal. Atanas este viitorul și trebuie sa muncească pentru el. Este nepolul lui Marele Balaci, dar trebuie sa fi foarte bun să-i iei locul lui Koljic sau Markovici. Acuma pe bune, sa nu uităm ce a pățit Koljic care a avut 2 accidente oribile unul după altul și dacă nu-i da șansă, nu își va reveni. El este un jucător care trebuie să-l ajutăm mai mult, nu Atanas care se supără la 19 ani. Dacă era Mbape mai ziceam, dar tu nu ai dat satisfacție la steaua în liga secunda, și vrei să-i iei lucrul lui Ivan, Markovici sau Koljic?

dandana
dandana  •  16 Octombrie 2023, 08:23
Postat de Jeptar pe 15 Octombrie 2023, 13:57

La ce păcălici de atacanți are Craiova, Trică merită folosit mai des.

Ști cine nu trebuie sa stea, Koljic și nu Atanas. Uitam ca a fost cedat în liga a 2-a și nu a făcut mai nimic? Dam gol din 11m și suntem atacanți? O fi Markovici un leneș mare, dar are talentul lui. Iar Markovici după mine trebuie folosit după minutul 60-70 pentru a da ceva. Markovici este talentat și puternic, după minutul 70 fundași adversari pot fi obosiți și poate profita. Koljic la fel, trebuie să-i dăm șansă să joace sa își revină. Doar jucând crește din nou. Acuma te întreb, de ce Atanas și nu Koljic? De ce nu Ivan care a fost pus pe partea care nu-i da mari satisfacții și în centru atacului poate da un randament. Ești praf la fotbal, și da Atanas trebuie sa muncească și sa dovedească. Nu doar numele de Balaci trebuie sa te bage în echipă, și tu cu forțele tale propriu să-ți câștigi postul. Este urât ce a făcut, are 19 ani și are șansa lui, dar dacă mai face declarațiile astea va pleca sigur. Nedrept este și pentru Ivan ca nu este folosit acolo, Koljic care doar jucând poate reveni și cu un pasator bun poate fi din nou acel atacant. Dar tu vorbești fără sa gândești. Balaci este idolul Craiova pentru totdeauna, Atanas trebuie sa câștige asta dovedind. Dar nu a dovedit nici împrumutat la Steaua în liga a 2-a. Uităm căci Câmpanu a fost cedat, cel mai bun jucător cu goluri din afara terenului? Trezește-te! Fotbalul este greu uneori...

godot
godot  •  15 Octombrie 2023, 14:23

Nu știu cum se face de numai fiii de foști fotbalișt, ca Ianis, Trică, Nicolas, Niță sunt așa de guralivi. Cred că-i îndoctrinează de acasă: "ești lider, trebuie să vorbești, ești lider, trebuie să te impui, ești lider"... Săracii copii, din cauza părinților nu știu ce și cine sunt.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează