FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCM TG. MUREŞ 0-1

Atmosferă de Cupa Liceelor la Ploieşti, unde a fost seara porţilor deschise pentru copii şi femei: "Pe ei, pe mama lor!" :)

Fetele
exuberante
au fost
responsabile
cu atmosfera +5   FOTO
Fetele exuberante au fost responsabile cu atmosfera

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 23:27

2.000 de copii însoţiţi de mame s-au bucurat aseară de un meci de Liga 1 ca de un joc adorat al copilăriei. Jandarmii au reuşit totuşi să le strice distracţia unora prin nişte măsuri absurde. Puştii s-au revanşat şi au scandat precum cei din vechile galerii


Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, în tribuna unui stadion de Liga 1 se găseau aseară mai multe păpuşi Barbie decît bannere de încurajare. Iar în jurul arenei atmosfera aducea mai mult a serbare de 8 Martie, nicidecum a zi de meci. Mamele şi-au luat copiii de mînă şi i-au dus să vadă Petrolul - FCM Tîrgu Mureş. N-au venit zeci de mii ca la Fenerbahce, dar au venit. Au fost fix 2.206 suflete.

Marele inamic, penarul!
Pînă să intre în stadion, copiii au trebuit să facă însă cunoştinţă cu vigilenţa jandarmilor, una de "temut". Oamenii de ordine le-au reţinut penarele puştilor care au venit direct de la meditaţii. Motivul? În cutiuţele colorate se aflau creioane ascuţite care au fost considerate obiecte de mare risc! "De asemenea, dacă ni se pare că avem în faţă o persoană mai mare de 14 ani, o oprim la intrare, chiar dacă are bilet. De obicei, pe băieţi îi dă de gol barba", a mai fost unul dintre ordinele precise ale jandarmilor aseară.

"Bărbaţii ne-au trimis aici!"
Multe dintre persoanele de sex feminin au ajuns la meci, culmea!, mai mult la insistenţele bărbaţilor din familie care aseară au avut interzis de la LPF. "Mi-a zis fiul meu, care e din galerie, să mă duc neapărat pe stadion să-i încurajez pe băieţii de la Petrolul. Ce era să fac?! N-am conformat...", a explicat o doamnă care aştepta la casele de bilete să intre în posesia unui tichet gratuit.

Din repertoriul galeriei inedite a băieţilor lui Răchită au lipsit aseară scandări precum "Hoţii, hoţii!" sau "Sărim, sărim şi vă măcelărim!". S-au auzit tot felul de cîntece în schimb, iar cînd toată lumea s-a unit se scanda cu foc "Petrolul, Petrolul!".

Fanii au venit peste Răchită!
Deşi organizatorii au spus că au luat măsuri de securitate excepţionale la partida de aseară, mai mulţi suporteri încinşi ai gazdelor au pătruns pînă în preajma sălii de conferinţe şi i-au solicitat demisia lui Vivi Răchită, lovind cu pumnii în geam! Tehnicianul gazdelor a dat nemulţumit din cap, dar a evitat un răspuns tranşant: "S-o ducem pînă la iarnă aşa cum putem, apoi o să vedem ce facem".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (28)
gabrielngi
gabrielngi  •  22 Noiembrie 2011, 11:37

cred ca mai bine de jumatate din echipele din liga 1 nu au suporteri cate femei si copii vin la noi la un meci cu targu mures sau un amical, echipa joaca foarte prost, mai bine zis nu joaca nimic, dar speram ca isi va reveni

morarroion
morarroion  •  19 Noiembrie 2011, 20:31

VOI CEI CARE CONTESTATI PETROLUL;NU ADUNATI NICI IN DOUA MECIURI SPECTATORI CATI AU FOST IERI-SEARA LA PLOIESTI!BINE CA SUNT IN LIGA1 ECHIPE CA SPORTUL,CHIAJNA SI MIOVENI...ASTFEL AVEM DIN CE IN CE MAI MULTI SPECTATORI ...(!)

blu25
blu25  •  19 Noiembrie 2011, 19:28

NU AM NIMIC CU EL DAR RACHITA MI SE PARE CEL MAI SLAB ANTRENOR DIN LIGA 1 !!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează