FOTBAL  »  Superliga  »  

"Atuurile Stelei"

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Odată cu apropierea startului de campionat, creşte şi presiunea în rîndul echipelor angrenate în lupta pentru titlu. Pentru roş-albaştri urmează cinci meciuri grele în Liga I, avînd în vedere faptul că vor întîlni, în ordine, pe Politehnica Iaşi, CFR Cluj, Pandurii Tîrgu Jiu, Unirea Urziceni şi pe Rapid.

Fără cel puţin un meci egal în Ghencea, pe 2 martie, împotriva liderului, Steaua nu mai poate emite pretenţii pentru locul 1. În acest moment, suporterii pot sta liniştiţi, Steaua are cîteva atuuri în faţa ceferiştilor lui Ioan Andone.

Transferurile s-au integrat

Spre deosebire de clujeni, Steaua s-a mişcat mai bine în pregătiri, în timp ce liderul a scîrţîit serios. Cei 3 sud-americani aduşi în această iarnă s-au integrat repede în angrenajul Stelei, Pepe Moreno şi Mendoza înscriind deja cîte două goluri. Dayro şi-a dat şi el drumul la joc, calităţile tehnice de excepţie ale internaţionalului columbian începînd să iasă în evidenţă. De partea cealaltă, jucătorii aduşi de CFR par să fi destabilizat angrenajul echipei, care nu a fost învinsă decît o singură dată în tur.

Au revenit Mirel şi Ghionea

Căpitanul Stelei este aşteptat cu nerăbdare să revină pe gazon, odată ce Ghionea a făcut-o deja. Şi nu oricum. În jocul său, nu există nici un indiciu care să certifice faptul că fundaşul la marcaj al Stelei a lipsit nu mai puţin de 11 luni de pe gazon.

Victoriile aduc victorii

Steaua a disputat 6 partide amicale pînă acum. În primul meci, Steaua a remizat cu Wisla Cracovia în cantonamentul din Spania, 0-0. Au urmat apoi 5 victorii convescutive, toate la Larnaca, în Cipru, cu Metalurgs Liepajas, Levski Sofia, Ceske Budejovice, FK Teplice si Lokomotiv Sofia. În penultimul meci, deşi a ratat un penalti, Steaua a reuşit să cîştige la două goluri diferenţă, semn că atacul începe să funcţioneze, acesta fiind punctul slab al Stelei în tur.

E linişte

În Ghencea, tensiunile dintre suporteri şi conducere par să fi luat sfîrşit. Oficialii şi-au ţinut promisiunea făcută antrenorului Marius Lăcătuş şi suporterilor, aducînd jucători de top la Steaua. Într-un sondaj iniţiat pe site ul www.stelisti.ro, întrebaţi fiind dacă sînt mulţumiti de felul în care arată Steaua în acest moment, 67% dintre cele peste 2000 de persoane care au votat, au răspuns "Da".

"Sperăm să fie 30 de mii de suporteri pe Ghencea, la meciul cu CFR, pentru că vom avea nevoie de ei" - Marius Lăcătuş

sursa:stelisti.ro

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
 •  12 Februarie 2008, 23:11

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux.to/?r=pantzile (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  12 Februarie 2008, 21:53

mda scz....diferentza de pct intre buzau si un loc retrogradabil is 3 pct!=))

 •  12 Februarie 2008, 21:43

De superadu39/cj pe 12.02.2008 la 21:20 #2 steaua sa castige toate meciurile...cfr sa piarda in ghencea si -n groapa..si rapid sa piarda cu cfr!(stoia are si in giulesti si in groapa!!)....si cine ies campioni!!? ****:dar nu cred ca o echipa ce se impiedica in tur de echipe precum U cj,Pandurii,UTA sau Buzau..nu se va mai impiedica(echipe ce trag la retrogradare)!!=)) Unde se bate mha Buzaul???/:) mai uite'te odata in clasament mha baiatule

Vezi toate comentariile (8)
Comentează