FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Au antrenor!

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2008 00:00

Deşi Bölöni şi oficialii clubului evită să recunoască, fostul selecţioner va prelua sigur formaţia giuleşteană.

Fathi Taher a reuşit să-l con­vingă pe Ladislau Bölöni să vină în Grant! După două runde de discuţii în Emirate, tehni­cianul de 55 de ani şi-a dat acordul să antreneze Rapidul. Loţi şi-a intrat deja în rol şi stabileşte lotul pentru sezonul viitor. Prima mu­ta­re: renunţarea la fundaşul Phillipe Leonard (34 de ani). “Decizia de a-i rezilia contractul lui Leonard îi aparţine în totalitate domnului Bölöni . Dînsul ne-a comunicat că nu are nevoie de serviciile bel­gia­nului”, a recunoscut vicepre­şe­din­tele Alexandru Bunea.

A Întocmit lista de achiziţii

Surse din cadrul clubului au dez­văluit că Loţi deja le-a comu­nicat rapidiştilor şi lista de achiziţii, unde se află mai multe nume din America de Sud, Portugalia, dar şi din Liga I. Taher a început să ne­go­cieze pentru fotbalişti, mai ales că Bölöni i-a reproşat ratarea trans­ferului lui Szekely. Mai mult, omul de afaceri iordanian va pleca din nou azi în Dubai pentru a stabili cu tehnicianul programul de pregătire din intersezon şi pentru a pune la punct ultimele detalii ale con­trac­tului.

De ce evită rapidiştii să facă publică venirea lui Bölöni ? Fostul selecţioner nu vrea să aibă pro­ble­me în Emirate, unde mai are con­tract cu Al Jazeera încă două săptămîni, şi deja le-a reproşat lui Taher şi lui Copos că au dezvăluit salariul pe care acesta ar urma să-l încaseze la Rapid, 3 milioane de euro. “Eu nu ştiu nimic, dom­nul Taher este cel care negociază. Dînsul ştie mai multe. Oricum, pînă la finalul lunii, vom şti sigur cine e antrenor”, a spus Copos. “Este pre­matur să vorbim de lucrul acesta. Pe 25 mai vom afla răspunsul lui Bölöni ”, a spus şi Constantin Toma, preşedintele CA.

“Vreau în Ligă şi eventul”

Ovidiu Herea a acceptat ieri invitaţia Gazetei Sporturilor de a veni la o se­siune de autografe la “Expo Aven­turi”, la Romexpo. Herea a făcut poze şi a discutat cu vizitatorii, însă nu a uitat nici de fotbal. “Mai am doi ani de contract şi vreau să ră­mîn. Domnul Bölöni este un antrenor foarte mare şi sper să facem performanţă cu dînsul şi să ajungem în Liga Campionilor. Ne dorim foarte mult eventul”, a spus Ovidiu.

Oficiali la nunta lui Coman

Dani Coman şi iubita sa, Loredana, se vor cununa religios azi, la Piteşti. La festivitate şi-au anunţat prezen­ţa mai mulţi oficiali din Grant. “E nor­mal să fim alături de jucătorii noştri, mai ales în astfel de mo­mente importante în viaţă”, a de­cla­rat “vicele” Alexandru Bunea. La nuntă mai sînt aşteptaţi George Copos, Constantin Toma, Nicolae Ma­nea şi Marian Rada. Nu vor lipsi nici jucătorii rapidişti, cu excep­ţia străinilor, care au părăsit România.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (7)
 •  11 Mai 2008, 20:56

Mult succes lui Boloni la Rapid ! Sa speram ca vine cu idei noi, mai bune.

 •  11 Mai 2008, 10:25

Mult succes Loti! Rada secund! Esti ungur civilizat si te vom primi bine in Giulesti!

 •  11 Mai 2008, 10:20

Ionica Bumbac, ce sa spun... esti spiritual rau nu gluma...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează