FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Au închis de tot Giuleştiul! » Rapidul, fără suporteri în ultimele etape de campionat

Femeile şi copiii pînă la 14 ani vor fi singurii susţinători ai giuleştenilor în acest final de sezon
Femeile şi copiii pînă la 14 ani vor fi singurii susţinători ai giuleştenilor în acest final de sezon

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 18:49

Rapidiştii au fost din nou suspendaţi şi, pînă la finalul sezonului, nu vor mai juca nici un meci pe teren propriu cu galeria alături.

Veşti proaste pentru rapidişti! Ieri, Comisia de Disciplină a decis ca formaţia din Grant să joace fără spectatori următoarele două partide de pe teren propriu, cu Pandurii şi cu Oţelul, care sînt şi ultimele din acest campionat! În plus, vor fi obligaţi să achite şi o penalitate de 40.000 de lei.

Motivul? Scandările triviale ale femeilor şi copiilor care au fost prezenţi în tribune la remiza cu Tîrgu Mureş (1-1). Aceştia vor putea însă veni în continuare la meciuri, singurii care vor avea de suferit urmînd a fi bărbaţii, adică tocmai cei care nu s-au aflat în tribune duminică seara!

Deşi tot ieri s-au mai judecat încă două cazuri asemănătoare, Braşov - Sibiu şi Dinamo - CFR, membrii comisiei au hotărît ca braşovenii şi dinamoviştii să scape doar cu o amendă de cîte 10.000 de lei! "Acolo nu s-a strigat împotriva Ligii şi nici nu erau recidivişti", au explicat sursele Gazetei.

"Dragomir vrea ce n-a reuşit Ceauşescu"
Liderii de galerie au luat foc în momentul în care au aflat sancţiunea şi i-au promis preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, război total: "Puterea i-a luat minţile! El nu poate fi contestat într-o ţară în care oamenii pot ieşi în stradă să protesteze la adresa lui Băsescu. Mitică vrea ce n-a reuşit nici măcar Ceauşescu, adică să ne închidă gura! Nu va reuşi niciodată!".

Longo, 10 luni. Răzvan, două etape
Tot ieri, Comisia de Disciplină a judecat şi celelalte incidente de la partida cu Tîrgu-Mureş. Răzvan Lucescu va sta în tribune în următoarele două etape, mîine, la Mediaş, şi acasă, cu Pandurii, iar Constantin Zotta a primit o suspendare de o lună.

De asemenea, primul a fost amendat cu 6.800 de lei, iar oficialul trebuie să plătească 13.000 de lei! În plus, preparatorul fizic Diego Longo, cel care l-a lovit cu pumnul pe directorul mureşenilor, Anton Heleşteanu, s-a ales cu o suspendare de 10 luni şi o penalitate de 8.000 de lei. Heleşteanu n-a scăpat nici el, alegîndu-se cu aceeaşi pedeapsă precum Zotta.

"Acum înţelegeţi de ce am spus că n-avem şanse la titlu? Am simţit de mult că nu se vrea să fim campioni. Nu vedeţi că mereu se dă exemplu cu noi? Sîntem obişnuiţi, asta e normalitatea pentru noi" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Din ce ştiu eu că scrie în raport, nu există motive să fim suspendaţi. Vom face recurs, nu e posibil aşa ceva! Sînt şocat, nici nu mai am cuvinte să mai protestez" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (24)
villy69
villy69  •  10 Mai 2012, 01:33
Postat de sorineldobre pe 09 Mai 2012, 15:45

Sunt rapidist ca si tine ia spune : cu Chiajna si cu Ceahlaul chiar pe Giulesti cine ne-a furat ?Ce-ar fi insemnat 6 puncte in plus acum ? Hai s-o lasam balta !

Pai tocmai cand ai un meci mai tensionat, sau sa-i zicem direct - mai slab, aceste "frecusuri" cu arbitraje, suspendari si tot fel de sicane conteaza mai mult. Sunt si echipe mari din Europa care au meciuri mai slabe dar cu o faza, doua a unor jucatori care fac diferenta reusesc sa castige puncte importante. Multi nu inteleg asta pentru ca nu au fost pe teren in viata lor. De aceea se spune ca "mingia e rotunda" ! Dincolo de suspendari ... arbitrajul (si nu trebuie neaparat sa nu ne acorde un penalty, conteaza si maniera) la meciul cu Tg.Mures a fost foarte slab. Concureaza cu cele prestate in trecut la meciuri de trista aminture de Frasinescu, Helesteanu, Porumboiu ...

villy69
villy69  •  10 Mai 2012, 01:20
Postat de dinarad pe 09 Mai 2012, 16:58

...ale unor oameni de doi lei fara onoare si caracter. Restul sunt vorbe... "vorbite".

Tot respectul ! Pentru comentariul anterior ... Nu pot sa nu remarc si eu ceva, ce spuneam in comentariile la alte articole ... In timp ce la Sibiu (si chiar nu am nimic cu ei, ba chiar le doream sa ramana in Liga I) a fost un moment cand te puteai gandi ca a luat foc tribuna de cate torte erau aprinse ... Si nu au primit suspendare ! In campionatul in care noi am avut parte de "bricheta" (care intre noi fie vorba sa stitic a a fost de fapt un pix .. din acela Bic) iar la alt meci (a remarcat si Porumboiu) a fost aruncata la marginea terenului o roaba !!! Dar nu s-a intamplat nimic ... Ma rog, ideea e ca se da exemplu cu Rapidul exact "cand trebuie" !

dinarad
dinarad  •  09 Mai 2012, 16:58

...ale unor oameni de doi lei fara onoare si caracter. Restul sunt vorbe... "vorbite".

Vezi toate comentariile (24)
Comentează