FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Au revoir, Cluj! » Emmanuel Kone pleacă în Franţa

Ema Kone va evolua în campionatul francez din iarnă
Ema Kone va evolua în campionatul francez din iarnă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 10:53

Ema Kone nu s-a prezentat la antrenamentul de ieri. Ivorianul îşi va rezilia în aceste zile contractul şi va merge în Franţa.

Emmanuel Kone (24 de ani) e aproape de o despărţire de CFR Cluj. Ivorianul nici măcar nu se mai prezintă la şedinţele de pregătire ale echipei. Ieri, marcatorul lui CFR în ultimul derby a lipsit din nou, deşi nu acuză vreo accidentare. Apropiaţi ai fotbalistului au povestit că mijlocaşul va ajunge la un acord cu clubul pentru rezilierea contractului. Ema Kone are o ofertă din Franţa, căreia îi va da curs.

I s-a falsificat semnătura?
Ivorianul a jucat tare în relaţia cu conducerea şi a declarat public că i s-a falsificat semnătura pe documentul pe baza căruia oficialii lui CFR susţineau că angajamentul acestuia expiră în 2013, şi nu în iarna acestui an. "Sper să nu ajungem să ne judecăm la instanţele sportive din Europa!", a declarat recent cel mai în formă jucător al vişiniilor din returul campionatului trecut.

Profită alţii
Şefii clujenilor au ajuns la concluzia că Ema Kone e un caz pierdut pentru CFR. "N-are sens să ţii la club un jucător mereu nemulţumit, care nu mai vrea sub nici o formă să joace pentru CFR" a fost concluzia conducerii lui CFR. Ivorianul a venit la Cluj în ianuarie 2008, la 20 de ani. Mijlocaşul dreapta a prins reprezentativa Coastei de Fildeş după transferul la CFR şi a fost împrumutat la Curtea de Argeş în sezonul 2009-2010 pentru a avea continuitate în evoluţii.

Prestaţiile lui Kone au fost cu adevărat remarcabile numai în returul campionatului trecut, cînd jucătorul a intrat în ultimul an de contract. Impresarii l-au sfătuit să nu cedeze în raport cu clubul şi să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a forţa rezilierea contractului. De altfel, Kone a întîrziat nejustificat la reunirea echipei, în vară, şi nu s-a prezentat trei zile la antrenamente, în urmă cu o lună şi jumătate.

A jucat 18 minute în acest sezon
După desele probleme de indisciplină şi comentariile în presă legate de contractul său, Ema Kone nu a mai prins lotul lui Jorge Costa. Ivorianul a fost rezervă o singură etapă în actuala stagiune, şi atunci a intrat în ultimele 18 minute ale meciului Pandurii (0-2). Jucătorul de bandă a mai fost folosit în meciul de Cupă, cu Astra Ploieşti. Înfrîngerea de la Ploieşti a consemnat ratarea unuia dintre obiectivele lui Costa.

12 selecţii în reprezentativa Coastei de Fildeş a adunat Emmanuel Kone

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
ciparian
ciparian  •  09 Noiembrie 2011, 14:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si tu esti mai 0aie decat toti. Tu nu vezi ca e un fals rapidist, de fapt o 0aie vopsita? Cat priveste gramatica lui......e de inteles, ca doar e stelemuist. Doar ID-ul e fals, in rest, scrie ca si toti( majoritatea, ca sa nu jignesc pe acei stelisti, baieti valabili) stelemuistii, vrand sa faca de ras rapidistii, ca vezi doamne, asa scriu ei.........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează