FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Avertisment dur pentru un jucător al Stelei: "Dacă nu semnează cu «Şefa» nu mai joacă nici la juniori!"

Articol de - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 23:35

Tatăl lui Robert Vîlceanu a primit un avertisment dur: ”Dacă nu-şi alege bine agentul, nu mai joacă nici la juniori!”


Zîmbetul i-a îngheţat pe faţă junelui Robert Vîlceanu: prima prezenţă în "A" în tricoul Stelei riscă să fie şi ultima! Puştiul ce va împlini 17 ani pe 29 martie este plecat la lotul naţional, dar tatăl său, Virgil, a fost chemat la club şi i s-a pus în vedere, clar, că viitorul copilului în Ghencea depinde de disponibilitatea sa de a semna un contract de reprezentare cu agentul preferat al antrenorului Laurenţiu Reghecampf!

"Dacă nu semnează cu «Şefa», nu mai prinde prima echipă a Stelei! Ce prima echipă?, nu mai prinde nici juniorii! Aici, sînt reguli care se respectă" a fost mesajul care l-a bulversat pe Virgil Vîlceanu, părintele mijlocaşului de 1,66 de metri.

Vîlceanu senior a mai primit un mesaj dur: "Trebuie să parafăm un nou contract al băiatului şi cu Steaua!". Tatăl şi jucătorul n-au înţeles iniţial despre ce este vorba, pentru că Robert tocmai ce-a semnat în decembrie 2013. Ca să nu rişte să-l piardă, întrucît puştiul este monitorizat de diverse grupări din Spania, roş-albaştrii vor să fie siguri că tînăra speranţă va fi în acte a Stelei şi din martie 2016, după ce va împlini 19 ani.

"Clubul vrea să facă un acord pe 5 sau pe 7 ani, ca să-l ţină legat, nu care cumva să-l piardă gratis", au dezvăluit sursele GSP. "Cum poate fi înregistrat un contract ce-ar intra în vigoare peste doi ani?", a întrebat tatăl lui Vîlceanu. "Tu trebuie doar să ai grijă ca băiatul să semneze cu «Şefa» şi-i va fi foarte bine!", a primit răspunsul.
Momentan, familia mijlocaşului a cerut cîteva zile "să se gîndească", însă se estimează că sînt şanse mari ca "Bomba atomică", aşa cum l-a supranumit Reghe pe Vîlceanu, să semneze cu cine trebuie.


800 de lei este salariul lunar al lui Vîlceanu la Steaua, restul de bani pînă la 6.800 de lei primindu-i în baza unei convenţii

"Vîlceanu e încă un copil, are multe de realizat. Aldea, Tîrnovan şi Grădinaru sînt alţi puşti talentaţi pe care îi avem şi care vor juca pe viitor. Robert trebuie să muncească în continuare şi să fie realist"
Laurenţiu Reghecampf, după Steaua - Gaz Metan 3-0

"Să rămînă cu picioarele pe pămînt, să-şi facă treaba cît mai bine cînd va fi folosit! E un copil care trebuie să capete încredere şi să crească"
Laurenţiu Reghecampf, aseară la DigiSport

Premiu la semnătură: loc de titular cu Botoşaniul
Reghe nu s-a implicat în discuţiile avute de oficiali cu tatăl lui Vîlceanu. Antrenorul i-a dat încredere fotbalistului, l-a desemnat executantul loviturii libere din care a marcat la debutul în Liga 1, cu Gaz Metan 3-0, iar jucătorul a primit semnale că îi va fi răsplătită fidelitatea. Urmează să joace titular cu FC Botoşani, la următorul meci în Ghencea, în campionat, al Stelei. "Măcar o repriză sigur va fi pe teren", i s-a transmis tatălui jucătorului. Reghe consideră că publicul din Ghencea îl va motiva şi îl va susţine pe june.

Gigi a dat ordin pentru "noul Messi"
Încarcerat la Poarta Albă, patronul Stelei a dat ordin la Bucureşti ca Vîlceanu să fie convins să semneze contract ferm cu clubul şi după ce va împlini vîrsta de 19 ani, întrucît a fost impresionat de atitudinea jucătorului în cele 13 minute jucate cu medieşenii. Becali i-a pus şi el o poreclă tinerei speranţe. Dacă Reghe l-a denumit "Bomba atomică", finanţatorul nu s-a lăsat mai prejos şi îi spune "noul Messi".

Vin scouteri pentru el
Debutul spectaculos al lui Vîlceanu n-a fost trecut cu vederea. Cîţiva scouteri ai unor grupări din străinătate şi-au programat descinderea la Bucureşti, atît pentru prima manşă a semifinalei cu Dinamo, cît şi la meciul cu Botoşaniul. Robert le-a luat ochii deja trimişilor speciali ai ucrainenilor de la Metalist Harkov. Aceasta după ce la finele lui 2013, puştiul a fost aproape de ajunge la un acord cu Espanyol Barcelona, însă transferul a căzut din cauza tatălui jucătorului.


Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Liță Dumitru pariază pe Daniel Bîrligea: „Are un avantaj față de Louis Munteanu. 10 procente peste!”
Superliga
Marele Liță Dumitru pariază pe Daniel Bîrligea: „Are un avantaj față de Louis Munteanu. 10 procente peste!”
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (189)
mak52
mak52  •  26 Martie 2014, 01:12

Ca de obicei multa mancatura de rahat din partea presei .Lasati copilul si familia lui in pace!

mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  21 Martie 2014, 16:06
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 20 Martie 2014, 19:51

ce imi plac mie articolele astea bazate pe "surse sigure", "persoane din interior","surse de incredere" si mai ales "surse gsp".....

pe naiba surse sigure cine femeia de seviciu hai ma ce naiba baga astia din top la greu can can e minciuna pe langa ei

dragosph
dragosph  •  21 Martie 2014, 08:53

Din pacate un articol care i-i poate face rau jucatorului, lasati-l in pace ca e doar un copil pe care voi o sa-l stricati cu ati mai stricat si altii. Si daca semneaza cu "sefa" ce? cati dintre voi, noi daca ar fi in situatia lor( antrenorul + agent) nu ar face la fel ?

Vezi toate comentariile (189)
Comentează
Close