FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Băieţii veseli » A 13-a amînare în "Dosarul Transferurilor"

Gigi Netoiu, Netoiu, Dinamo
Gigi Netoiu, Netoiu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Din 26 februarie 2009, de cînd a fost trimis la Tribunal, " Dosarul Transferurilor" nu a intrat încă pe fond. Motivul de ieri: lipsa de procedură în citarea părţilor

Distracţie mare ieri la Tribunalul Bucureşti. S-a consumat a 13-a înfăţişare în procesul din "Dosarul Transferurilor". Dintre cei 8 inculpaţiau lipsit doar doi: Mihai Stoica şi Jean Pădureanu. Ceilalţi şase şi-au pierdut răbdarea, dar s-au şi amuzat în sala de judecată, înaintea începerii procesului. 

Ursu: "Hai să plecăm!"
Procesul trebuia să înceapă la 10:00. După mai bine de o jumătate de oră, fraţii Becali, Borcea, Copos, Gică Popescu şi Neţoiu au început să se plictisească. Doru Viorel Ursu, avocatul lui Ioan şi Victor Becali a propus: "Hai să plecăm, ce s-o mai aşteptăm pe judecătoarea asta!". La 10:50 şi-a făcut apariţia şefa completului de judecată. Cînd i-a venit rîndul să vorbească, acelaşi Ursu i-a reproşat voalat: "Avem şi noi un program". Judecătoarea şi-a motivat întîrzierea: "Am avut sute de dosare de studiat în ultimele zile".

"Neţoiu, fă-ţi implant ca Gică!"
Înainte de sosirea judecătoarei, ca să le treacă plictiseala, cei şase au început să se şicaneze. Gică Popescu i-a studiat intens ceasul lui Borcea. Apoi dinamovistul a început să se laude cu noul său telefon, ultima "fiţă" de Blackberry: "Ia-ţi şi tu, Gică, ce stai cu telefonul ăla învechit? În SUA e cel mai la modă". Apoi, ţinta glumelor s-a mutat spre Gigi Neţoiu. "Ia uite ce şapcă are! Bă Gică, să-l trimiţi şi pe el să-şi facă transplant de păr! Să nu mai stea doar cu moţul ăla în frunte!", i-a transmis Victor Becali, rîzînd, lui Gică Popescu.

O nouă încurcătură la citaţii
Şedinţa propriu-zisă nu a durat mai mult de zece minute. Instanţa a hotărît să acorde un nou termen, pe 11 februarie, pentru că nu au fost îndeplinite procedurile de citare ale AFC Rapid şi LPS Banatul. Rapidul a fost citat la Primăria Sectorului 6, şi nu la Consiliul Local al sectorului 6, în timp ce de la LPS Banatul nimeni nu a intrat în posesia citaţiei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (6)
 •  15 Ianuarie 2010, 10:01

Bai fratilor, ati inebunit cu totii, anul asta nu se mai fac condamnari pentru ca este criza.

 •  15 Ianuarie 2010, 09:59

Bai fratilor, ati inebunit cu totii,anul asta nu se mai fac condamnari pentru ca este criza.

 •  15 Ianuarie 2010, 07:48

Degeaba mai credem in justitie. Dosarul Loteria mai are putin si se prescrie, dosarul transferurilor abia a facut un an si va continua pina la expirarea timpului (ca asa este in fotbal), dosarul Penescu are 6 luni - se afirma ca dosarul este instrumentat dar ... Intre timp Prunea devine "dinamovist", Argesul a ramas in liga II-a fara justificare, etc Asta sa aratati d-lor ziaristi, poate se misca ceva sau dupa cazul Ridzi ati amutit. Incep sa cred ca tipa nu a iesit la zar cu voi. Dove

Vezi toate comentariile (6)
Comentează