FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Balaj, Haţegan şi Augustus Constantin arbitrează granzii în prima etapă

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 12:58

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis astăzi delegările pentru meciurile primei etape a sezonului.

Derby-ul etapei, partida dintre Rapid şi FC Vaslui, ce se va desfăşura pe stadionul din Regie, va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan. Partida se va desfăşura cu porţile închise din cauza unei suspendări de o etapă, după incidentele din ultima etapă a sezonului trecut. Haţegan a mai arbitrat de 11 ori Rapidul, care a reuşit să obţină 4 victorii şi 3 rezultate de egalitate. Pe moldoveni i-a arbitrat de 15 ori, vasluienii reuşind să se impună de 8 ori.

Tot vineri, la meciul dintre Dinamo şi FCM Tîrgu Mureş a fost delegat Augustus Constantin. Acesta i-a mai condus de 17 ori la centru pe dinamovişti, meciuri în care "cîinii" au obţinut 8 victorii şi 3 rezultate de egalitate.

Meciul Voinţa Sibiu - Steaua va fi arbitrat de Cristi Balaj. "Centralul" care va împlini 40 de ani în august a fost desemnat arbitrul anului 2010. Este pe lista FIFA din ianuarie 2003, la doar 3 ani după ce a fost promovat în Liga 1. În 2004 şi 2005 a făcut parte din corpul de tinere speranţe ale arbitrajului european, iar acum este plasat în a 3-a categorie valorică UEFA. Anul trecut a debutat în Champions League şi a condus partidele AC Milan - Auxerre (2-0) şi Copenhaga - Barcelona (1-1), iar în 2012 speră să arbitreze la Campionatul European. Balaj are o societate care se ocupă de distribuţia uleiurilor industriale Lubrifin în Baia Mare, dar deţine şi magazine de croitorie, de confecţii şi de echipament sportiv. A anunţat că veniturile sale exclusiv din arbitraj se ridică la peste 40.000 de euro anual.

Centralul Radu Petrescu, alături de asistenţii Constantinescu Andrei şi Valentin Avram vor arbitra Mioveni contra Universitatea Cluj.


Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Superliga
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2011, 05:31

On-topic: ma bucur ca ne arbitreaza Balaj, omul chiar face rar gafe si e impartial, sa speram ca vom vedea un meci frumos(desi, la cum joaca Steaua, e greu de crezut!)...

forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2011, 05:30

Cum care granzi, stimabili tarani? Aia care daca joaca cu o nou-promovata intr-un meci fara miza fac rating de 5 ori mai mare decat actuala campioana cand joaca in ultima etapa, cu titlul pe "masa"! Intelegeti, sunteti doar o echipa de conjunctura, nu aveti nimic in spate, daca pleaca investitorul se alege praful, la fel ca la Unirea. Pe cand asa ceva cu granzii Steaua, Dinamo si Rapid niciodata nu se va intampla, nu vor disparea nici una orice ar fi din foarte multe motive: istorie bogata, fani multi printre care si multi posibili investitori in caz de "necaz", fan-cluburi in toata tara si chiar si in afara(Steaua are), posibilitati mari de auto-finantare, marketing bun

velsadicu
velsadicu  •  20 Iulie 2011, 22:49

*** pe ei de granzi ca numai asta aveti in cap , ziaristi de ***

Vezi toate comentariile (8)
Comentează