FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PANDURII 3-2

Balaur de 3 puncte » Pandurii au fost răpuşi în ultimul minut de Vaslui la capătul unui meci spectaculos

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2011 00:10

Fotbalistul a marcat primul gol în Liga 1 şi a adus victoria moldovenilor în ultimele secunde ale partidei cu un final halucinant


Două dintre cele mai spectaculoase formaţii ale Ligii 1 s-au luptat din greu pentru punctele care le păstrau în plutonul fruntaş. A ieşit o confruntare electrizantă. Cei care au pus primii probleme au fost gorjenii, dar apărarea lui Hizo a rezistat. La cîteva zile după ce şi-a prelungit contractul, Lucian Sînmărtean a demonstrat că merită milionul de euro pe care îl va primi de la Porumboiu. A fost servantul perfect şi a ridicat excelent o minge peste adversari, iar Buhăescu a reluat în poartă (19), apoi a încercat şi postul de fundaş, suflîndu-i mingea lui Lemnaru, la doi metri de poarta lui Cerniauskas. Oaspeţii au replicat doar teritorial, dar cei care au punctat din nou pe tabelă au fost moldovenii, Wesley transformînd calm o lovitură de la 11 metri făcută cadou de central.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

După pauză, elevii lui Grigoraş au continuat să preseze într-un ritm sufocant. Nistor i-a adus pe gorjeni în meci, după un şut puternic de la 14 metri, apoi Batin (65, 73) s-a întrecut în ratări, în timp ce Cerniauskas a respins totul. Finalul a fost dramatic. Stadionul a îngheţat la "capul" lui Batin (90+2) care a scuturat plasa, iar cînd meciul părea că se îndreaptă spre o remiză, Balaur a marcat cu capul după o minge deviată de Pavlovici.

"Sînt dezamăgit pentru că nu meritam să pierdem. Este un penalty mai mult decît discutabil şi nu înţeleg de unde atîta teamă. Era un scor prea fragil şi a trebuit să se dea în spectacol altcineva decît fotbaliştii"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Trebuie să fim puternici, să rezistăm, avem mereu în mînă nitroglicerină, iar la nevoie o aruncăm sub limbă. Este din ce în ce mai greu fiindcă se adună cartonaşele, accidentările. Nu am jucat bine, dar am luat trei puncte"
Viorel Hizo, antrenor Vaslui

"E primul gol şi mă bucur că am adus victoria. Îmi dă încredere pentru viitor"
Ionuţ Balaur, fundaş Vaslui

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
infos
infos  •  21 Noiembrie 2011, 18:09

de ce nu revii pe aici sa-mi comentezi si cand e furat FC Vaslui!? Lasa-ne ca esti obositor, au meritat egalul gorjenii in schimb FC Vaslui a reactionat ca o echipa mare si cand joaca prost marca goluri, deci pliscul mic si heil Otto strumbbanfurer! ;-)

otto76
otto76  •  21 Noiembrie 2011, 11:25

Acum ceva timp se vorbea despre o ''idila'' in lumea balonului rotund, cea dintre Razvanel si Florescu, acum a mai aparut una: Adrian Facatoru de puncte din Vaslui si Robert Daruitoru de puncte Dumitru. Sa traiasca nasii cuplului: Avram si Craciunescu! Masa, Dansul si DARUL la DNA. Unde sunt stenogramele cand ai nevoie de ele? (adica inaintea meciului, caci mortu de la groapa nu se mai intoarce...). Craciunescu a luat trenul din mers, dar desi el e locomotiva. directia nu s-a schimbat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează