FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOINŢA SIBIU 1-0

Bălgrădean a salvat miraculos o victorie chinuită a liderului » Magic Pufi

Articol de - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2011 10:10

Portarul "cîinilor" a scos trei mingi de gol ale sibienilor în ultimul sfert de oră. Se întîmpla imediat după golul decisiv al eternului Dănciulescu. Dinamo a mai avut un penalty refuzat şi un gol anulat incorect

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI

Nu e simplu pentru Dinamo să ducă ritmul campionatului! A mai văzut filmul starturilor lansate şi a finalurilor de tur eşuate, tocmai în faţa piticilor gen Voinţa Sibiu! Pînă la urmă, "cîinii" sînt încă în timpul examenului fără presiune şi fără aşteptări abracadabrante, într-un an în care vor să arate ca o trupă premiantă, deşi corigenţele le băteau la uşă înainte de începerea sezonului.

Click aici pentru cele mai tari imagini ale meciului!

Iar băieţii veniţi de pe Cibin nu s-au sfiit deloc să încerce lovitura în Ştefan cel Mare. Pelici a pregătit o formulă densă pentru a bloca entuziasmul ofensiv al roş-albilor, culorile cele mai ofensive ale Ligii 1 în primele 13 runde, blocînd în primul rînd benzile. Strategia a funcţionat, măcar în primele 45 de minute. Alexe, Rus şi Luchin nu s-au simţit comozi pe flancuri. Doar două acţiuni au legat dinamoviştii de acolo. Mai întîi, Alexe a trimis pentru C. Munteanu (10), iar finalizarea lui "Cap de zmeu" s-a oprit în blocajul lui N. Grigore. Apoi, Luchin a deschis din dreapta spre stînga pentru Alexe, decarul a întors la Niculae, care a tras spectaculos din întoarcere, puţin lîngă bară însă (29).

Trupa lui Ciobotariu nu s-a descurcat mai bine nici pe zona centrală. Doar Rus (22) a găsit o breşă spre poarta lui Miron, dar balonul a fugit spre văzduh. În plin efort de a ţine în frîu liderul, sibienii au ripostat pe contraatac doar în minutul 19, cînd tripleta Nicola - Popa - Lukanovici era să mişte tabela.

Din nou Danciu
Filmul montat de sibieni n-a mai ţinut şi după pauză. Bateria i-a lăsat pe oamenii lui Pelici, unghiurile spre buturile apărate de Miron s-au mai deschis, iar tribunele au pornit a fremăta mai activ, simţind adierea reuşitei salvatoare. I s-a refuzat privilegiul lui Dănciulescu (51), gol anulat aiurea pe motiv de ofsaid, nici D. Grigore (72) şi C. Munteanu (75) n-au punctat, dar descătuşarea a venit de la eternul Danciu: corner Munteanu, deviere Kone, prelungire în plasă a căpitanului (76).

Chiar şi aşa, ar fi fost insuficient, căci Sibiul a mai găsit resurse să riposteze, neaşteptat. Au apărut însă mănuşile magice ale lui Bălgrădean, care, în ultimul sfert de ceas, au închis miraculos poarta în faţa lui Beza (79) şi Cigan (89, 90). Exact cît a trebuit pentru ca fanii să-i dedice seara băiatului tăcut, "Pufi, Pufi", cel cu arcuri în picioare şi cu suflet de campion!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (44)
mirceahoria
mirceahoria  •  21 Noiembrie 2011, 15:04

In timp ce ma uitam la meci si il auzeam pe comentatorul televiziunii aveam impresia ca dinamo joaca cu vreo echipa din strainatate. Atat de evidenta a fost sustinerea lui pentru dinamo de iti era mai mare jena auzindu-l cum se bucura la fazele dinamovistilor si cat de greu ii era cand sibienii atacau. Unde mama dracului a vazut el superioritatea dinamovistilor? Au castigat urmare a unui mare noroc. Pacat de ambitia sibienilor ca nu au fost mai atenti ca puteau obtine un rezultat bun. Nu sspun un rezultat mare ca nu au jucat cu o echipa mare ci doar cu dinamo care profita de starea precara a campionatului nostru.

many_steaua
many_steaua  •  20 Noiembrie 2011, 19:47
Postat de 1745flo pe 20 Noiembrie 2011, 19:38

Haifa- steaua= 5-0!

Min 88 Liverpool preia conducerea cu un gol fabulos 1-2.

1745flo
1745flo  •  20 Noiembrie 2011, 19:38
Postat de many_steaua pe 20 Noiembrie 2011, 19:23

Au furat ceva, numai ni Ștefan Cel Mare, a fura se definește: a câștiga.

Haifa- steaua= 5-0!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează