FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bani mulţi şi achiziţii spectaculoase » Se anunţă o vară incendiară în Ghencea în privinţa transferurilor

Latovlevici, care în mai va împlini 27 de ani, a venit la Steaua în vara lui 2010, de la Timişoara, în schimbul a 300.000 de euro, iar acum ar putea pleca pe o sumă de 10 ori mai mare
Latovlevici, care în mai va împlini 27 de ani, a venit la Steaua în vara lui 2010, de la Timişoara, în schimbul a 300.000 de euro, iar acum ar putea pleca pe o sumă de 10 ori mai mare

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 16:31

Chiricheş şi Latovlevici au oferte concrete şi vor pleca pe o sumă totală de aproape 20 de milioane de euro. În schimbul lor, Steaua îi vrea pe Viera şi pe Guilherme, însă tratează şi pentru Nistor şi Iorga. Stanciu şi Alibec sînt achiziţii deja bifate.

Steaua a rezolvat cîştigarea campionatului şi lucrează deja la creionarea lotului pentru sezonul următor. Tocmai pentru că echipa a avut parte de un sezon, intern şi extern, excelent, jucătorii sînt deja curtaţi de cluburi de afară, iar doi fotbalişti de bază sînt ca şi plecaţi. E vorba poate chiar de piesele de rezistenţă din 2013: Chiricheş şi Latovlevici.

"Şahtior să dea 15 milioane şi îl ia!"
A anunţat acest lucru şi Mihai Stoica ieri: "În acest moment, există interes major al unor echipe pentru Chiricheş şi Latovlevici. În cazul în care vor pleca, atunci trebuie să aducem ceva în locul lor". Mai mult, MM a şi pronunţat un nume de echipă în privinţa primului: "Îl vrea Şahtior pe Chiricheş? Dacă plăteşte 15 milioane de euro şi jucătorul vrea să plece acolo, atunci se poate face". Pentru Latovlevici există o ofertă din Franţa, iar Steaua speră să ia în schimbul acestuia măcar 3-4 milioane de euro.

Cu încasări foarte mari de pe urma celor doi, dar şi cu 3 tururi preliminare pe care le va avea de susţinut ca să ajungă în grupele Champions League, Steaua nu stă degeaba şi deja a început strategia în privinţa achiziţiilor. I-a luat pe Stanciu, Alibec şi Niţă, iar pentru înlocuirea lui Chiricheş şi Latovlevici vrea doi fotbalişti extrem de bine cotaţi în Liga 1.

Viera devine liber, Guilherme costă
Primul e Viera, de la Pandurii Tg. Jiu, fotbalist care a intrat de mai multă vreme în atenţia Stelei. "Despre Viera pot spune atît: la vară îşi va termina contractul cu Pandurii", a spus ieri MM, care, indirect, a confirmat interesul pentru ivorian.

În schimb, pentru a acoperi plecarea lui Lato, Reghe l-ar vrea pe Guilherme. Brazilianul Petrolului a fost adus în România chiar de actualul "principal" al Stelei, în ianuarie 2012, la Chiajna, după ce evoluase maximum în liga a III-a din Brazilia.

Guilherme nu l-a putut însoţi pe Reghe în vara trecută pentru că Steaua îi avea deja în lot pe Latovlevici şi Pîrvulescu. Trecerea sud-americanului la Steaua ar fi însă îngreunată de faptul că acesta are contract pînă în 2014, iar Contra îl consideră un jucător-cheie.

"Chiricheş şi Latovlevici pot evolua în acest moment la orice echipă importantă din Europa, chiar dacă selecţionerul României nu e de acord cu acest lucru" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Ce aş alege între un transfer afară şi o participare în Liga Campionilor cu Steaua? N-am jucat la o echipă din Occident, nu ştiu nici cum e în Ligă, deci mi-e tare greu să răspund" (Iasmin Latovlevici, fundaş stînga Steaua)

566328-cifre-transferuri-steaua.jpg

Citește și:

Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
Nationala
Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (44)
radianu
radianu  •  05 Aprilie 2013, 19:03

Jiji nu vinde nimic in vara! Din contra,mai adu cativa jucatori daca vrei performanta in liga campionilor si banii nu vor lipsi! Nu strica actualul lot inca cel putin un sezon!

mihai130590
mihai130590  •  05 Aprilie 2013, 15:09

Fara nici o smecherie, Chirches si Lato poate face fatza la orice echipa de pe mapamond, sint dementiali amandoi buni tari de tot. Bravo lor.

speedy73
speedy73  •  05 Aprilie 2013, 11:07
Postat de plesan pe 05 Aprilie 2013, 10:36

nu is rai jucatorii..merita sa joace la Steaua...insa as vrea un atacant dak tot primesc peste 18 mil de euro din vanzarea celor 2..sa ia naiba un jucator pe bani calumea dak vrea in grupele UCL..sa dea 3,4 mil pe el si gata..

N-ai sa vezi. Eu nici nu visez la asa ceva. Sa aduca macar unul de 2 mil, dar care sa faca cu adevarat banii astia. Nu si-a luat destule tepe cu Plesan, Tanase, etc...asta e nivelul de gandire. Daca ar avea niste scout-eri adevarati, ar gasi poate chiar sub 1 mil jucatori in Aregntina, Brazilia sau Africa. Jucatori rupti de foame care ar da de la ei numai sa joace in UCL si sa fie vazuti. Si jucatori, nu Dodel, Nila si alte specimene. Da' in nadejdea scouter-ului MM...o sa vezi ca ramane cu Tatu si Rocha

Vezi toate comentariile (44)
Comentează